Εξαιρετική εμφάνιση για τους Λιγνό και Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου
Αθλητισμός
28/11/2022 | 16:30

Στις 24-26 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στο Αμπού Ντα Μπι. Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 11η θέση στην κατηγορία PTVI, ανάμεσα στα καλύτερα πληρώματα στον κόσμο.

Ο πρόεδρος κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές αλλά και τους προπονητές Μαυρόπουλο Άρη, Ομοσπονδιακό Προπονητή Παρατριάθλου και Σπυριδαντωνάκη Νικόλαο, προπονητή Παρατριάθλου του Συλλόγου μας , για την επιτυχία τους και την εξαιρετική τους εμφάνιση, καθώς ήταν η πρώτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου με ελληνική συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι αθλητές κατάφεραν να συμπεριληφθούν στις 15 καλύτερες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες πρόκρισης του 2023 για την επερχόμενη Παρολυμπιάδα στο Παρίσι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                            Παγανοπούλου Ιουλία

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer