Έκπληξη στο Καρναβάλι: Η Μάχη για τη στέψη της Βασίλισσας στο βροχερό Αργοστόλι [εικόνες βίντεο]
Life
25/02/2024 | 16:51

Γράφει η Ιωάννα Σταυρίδου

Σε πείσμα του καιρού, καθώς δεν σταμάτησε να βρέχει, το έναυσμα για την έναρξη του καρναβαλιού στο Αργοστόλι δόθηκε σήμερα 25 Φεβρουαρίου στο Θέατρο “Κέφαλος”, αντί για την πλατεία Αργοστολίου όμως είχε αρχικά προγραμματιστεί, με τη Στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και όχι μόνο!

Τους πολίτες που έσπευσαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, περίμενε μια έκπληξη, καθώς η στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού εξελίχθηκε σε μια απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα διαδικασία με δύο υποψήφιες αντί για μία.

Η “Βασίλισσα” ντυμένη στα κόκκινα διεκδικεί το στέμμα

Η πρώτη Βασίλισσα, η οποία είχε και γένια, που εμφανίστηκε δεν κατάφερε να “πείσει” τους κριτές, ενώ όπως ενημερώθηκε το κοινό η εν λόγω υποψήφια ήταν από τα καλλιστεία στο Ληξούρι. Οπότε βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση και η υποψήφια αυτή αναδείχθηκε Miss Ληξούρι – Miss Universe.

Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού στο Αργοστόλι αναδείχθηκε η Βασιλική Στυλιανάκη, την οποία μάλιστα έστεψε η Miss Ληξούρι – Miss Universe, που με έναν εντυπωσιακό χορό μάγεψε το κοινό.

Η μουσική νότα δόθηκε από τον DJ Αχιλλέα Θωμάτο, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς από το τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων «Ιόνιος Πνοή» & «Κεφαλλήνες».

Η εκδήλωση εκλεισε με κλόουν, ξυλοπόδαρο και μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς μας φίλους.

Η πραγματική Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού στο Αργοστόλι είναι η Βασιλική Στυλιανάκη

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Βάνια Σαμόλη με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

 

Ευδιάθετος παρακολουθεί το θεατρικό δρώμενο και την έναρξη του καρναβαλιού Θεόφιλος Μιχαλάτος μαζί με τον Βίκτωρ Ρουχωτά

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer