Στις 11 το πρωί της Δευτέρας θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στο Λονδίνο, όπως αποφάσισε η Ιερά Επισκοπή της Μ. Βρετανίας, ενώ το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού Αρχιμανδρίτη θα μεταφερθεί τη Πέμπτη στη γενέτειρα του τη Κεφαλονιά, όπου και θα ταφεί στη Λακήθρα.
Εκοιμήθη ο Κεφαλλήνας πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Παντελεήμων στο Λονδίνο
Εκκλησία
11/03/2011 | 10:39

Του Παναγή Φωκά

Ο ευπρεπής Κεφαλλήνας κληρικός, κατά κόσμο Παντελεήμων Κουλούρης, εκοιμήθη σε ηλικία 77 ετών, ενώ ιερουργούσε στο Ιερό καθεδρικό ναό της Άγιας Σοφίας του Λονδίνου.  Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ήταν προϊστάμενος του καθεδρικού Ναού. Η Αγία Σοφία είναι η μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία του Λονδίνου.

Ο μακαριστός Αρχιμανδρίτης υπήρξε πολύ αγαπητός, σεβαστός από όλους τους Ιερείς της Αγγλίας και άφησε φήμη ενάρετου ανθρώπου. Βοηθούσε τους Κεφαλλήνες φοιτητές της Αγγλίας. Έτρεφε μεγάλη αγάπη για το τόπο καταγωγής του, τη Κεφαλονιά.

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στο Λονδίνο, όπως αποφάσισε η Ιερά Επισκοπή της Μ. Βρετανίας, ενώ το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού Αρχιμανδρίτη θα μεταφερθεί τη Πέμπτη στη γενέτειρα του τη Κεφαλονιά, όπου και θα ταφεί στη Λακήθρα. Chemische energie, freisetzung ghostwriter kosten of https://best-ghostwriter.com 2 photo disc inc

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer