Στις 15 Οκτωβρίου 2017
Εκλογές στον Ιατρίκο Σύλλογο Κεφαλονιάς
Κοινωνία
14/09/2017 | 01:01

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Κ. με αριθμό 263 που συνεδρίασε στις 11/09/2017 αποφάσισε ομόφωνα όπως προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εκπροσώπους στον Π.Ι.Σ., Εξελεγκτική Επιτροπή και Πειθαρχικό Συμβούλιο στις 15/10/2017.

Επειδή είναι κατατεθειμένο ήδη στη Βουλή το νέο σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση της ιατρικής νομοθεσίας που προβλέπει 4ετή θητεία των Δ.Σ. των Ιατρικών Συλλόγων με αναδρομική ισχύ, ενδέχεται όπως μας διαβεβαιώνει ο Π.Ι.Σ. να αναβληθούν οι εκλογές για τον Οκτώβριο του 2018.

Το σχέδιο νόμου όπως πληροφορούμαστε θα ψηφιστεί άμεσα μέσα στο Σεπτέμβριο του 2017. Αναμένοντας τις εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για την περαιτέρω διαδικασία της αναβολής ή όχι των εκλογών.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους οφειλές προς το σύλλογο (ανανέωση δελτίου ταυτότητας) έως και 30/09/2017 και δεν έχουν τιμωρηθεί τελεσίδικα με την ποινή της προσωρινής παύσεως ασκήσεως του επαγγέλματος.

Όσοι εκ των μελών μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και ως Εκπρόσωποι στον ΠΙΣ παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του ΙΣΚ αυστηρά έως 30/09/2017 προκειμένου να συμπληρώσουν Την αίτηση υποψηφιότητάς τους.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ                             ΚΟΜΠΟΘΕΚΡΑ-ΚΟΤΣΟΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer