Στολίδι για το Θιάκι
Εγκαινιάστηκε το γήπεδο του Σταυρού στην Ιθάκη [εικόνες]
13/08/2018 | 14:28

Η Βόρεια Ιθάκη και η ομάδα του «Οδυσσέα» απέκτησαν  ένα γήπεδο στολίδι. Το άλλοτε ξερό γήπεδο στο Σταυρό μετατράπηκε σε γήπεδο που θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες, με πλαστικό χλοοτάπητα και με περίσσια αγάπη.

Το έργο εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα και την βουλευτή του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Παραβρέθηκαν  έπαρχος Ιθάκης, αντιπρόσωπος της ΕΠΣΚΙ, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλοί κάτοικοι.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου κυρίως για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγαλύτερους που αγωνίστηκαν τρεις δεκαετίες γι’ αυτό.

Ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών  του «Οδυσσέα» και της σημερινής ομάδας  με το σκορ να διαμορφώνεται στο 2-4.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, η βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Θανάσης Λιβιτσάνης, ο Γιώργος Κοκκόλης, ο Γιάννης Ανδριανάτος κ.α.

Μάλιστα στην ομιλία του ο πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας Γιώργος Κοκκόλης, ευχαρίστησε το Δήμο και τους Θιακούς για την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

Πηγή: northithaca.blogspot.com