Εγκαινιάστηκε ο νέος οικίσκος του Λιμενικού στο λιμάνι Ληξουρίου [εικόνες]
Κοινωνία
19/07/2026 | 10:04

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική θερινή περίοδο και εν μέσω παρατεταμένου καύσωνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τοποθέτηση οικίσκου (isobox) με τελετή εγκαινίων και αγιασμού στον λιμένα Ληξουρίου, στο σημείο όπου υπήρχε και ο προηγούμενος, για τους εκτελούντες υπηρεσία στην πορθμειακή γραμμή Ληξούρι – Αργοστόλι.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Γαλέμπ Ντουανί, εκπρόσωποι της Ένωσής μας, συνάδελφοι του Λιμενικού Σώματος και πολίτες. Τον Αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος πατέρας Νικόλαος σηματοδοτώντας την έναρξη λειτουργίας ενός χώρου που συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού αλλά και της υποδοχής προς εξυπηρέτηση των πολιτών (περιπτώσεως συντρεχούσης) .

Η Ένωση μας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον επιχειρηματία κ.Αθανάσιο Μοσχόπουλο του Αριστείδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην ανάγκη μας και μας διέθεσε τον εν λόγω οικίσκο.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα συνεχίσει με συνέπεια να αναδεικνύει, να διεκδικεί και να μεριμνά για τη διασφάλιση αξιοπρεπών, ασφαλών και υγιεινών συνθηκών εργασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ