Κέφι μέχρι το πρωί
Έγινε θεσμός η γιορτή της Κρεατόπιτας στα Τζαννάτα -Η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο [εικόνες]
e Gastronomie
24/08/2019 | 10:36

Για άλλη μια χρονιά η γιορτή της κρεατόπιτας στα Τζαννάτα είχε μεγάλη επιτυχία!!

Από νωρίς δεκάδες ντόπιοι και επισκέπτες μαζεύτηκαν στο όμορφο χωριό των Πρόννων και δοκίμασαν το παραδοσιακό φαγητό του νησιού μας, την Κεφαλλονίτικη Κρεατόπιτα, με άφθονη ρομπόλα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζαννάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργάνωσε την καθιερωμένη Γιορτή της Κρεατόπιτας την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στη Βρύση Τζαννάτων.

Απο δεξιά, Γιώργος Μενεγάτος, Νικος Μηλιαρέσης, Κώστας Μηλιαρέσης, Μαρίνα Σιμωτά

Η προσέλευση ήταν πρωτοφανής, τόσο που τραπέζια στήνονταν συνεχώς στο χώρο γύρω από την πλατεία της βρύσης για να εξυπηρετήσουν όλους τους επισκέπτες, ενώ το κέφι έφτασε σε υψηλά επίπεδα με τους νέους να χορεύουν ακόμα και στο δρόμο. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών για να απολαύσει τις υπέροχες λαχταριστές κρεατόπιτες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συλλόγου, 500 κομμάτια για την ακρίβεια, τα οποία έγιναν αμέσως ανάρπαστα, όπως άλλωστε και τα πεντανόστιμα σουβλάκια και οι δροσερές σαλάτες, όλα φρέσκα και προσεγμένα.

Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός στη γαστρονομική παράδοση του νησιού και αξίζουν συγχαρητήρια στο σύλλογο και σε όσους δούλεψαν σκληρά γι’ αυτή.

Οι νέοι χορεύουν ακόμα και στο δρόμο

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer