Στα μέσα της δεκαετίας του 80
“Έφυγε” ο Νικόλας Πιτσινίκος -Είχε δημιουργήσει τις αξέχαστες “Καταβόθρες”
Κοινωνία
11/01/2020 | 10:17

Αλλος ένα αγαπημένος φίλος και συνεργάτης και απο τους πρώτους Μαγαζάτορες της κάποτε μοναδικής και ανεπιστρεπτης όμορφης Κεφαλονιτικης νύχτας μας έφυγε από την παρέα μας.
Μπροστάρης και γνήσιος Κεφαλονιτης με ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού ξεκίνησε τα πρώτα Λαϊκά μαγαζιά στο Νησί μας, έφερε πολλούς επώνυμους καλιτεχνες και μουσικους από όλη την Ελλάδα και έδωσε ένα άλλο υφος και χρώμα που για πολλά χρόνια διασκέδασε τους Κεφαλονιτες και όχι μόνο.. Με τον αξέχαστο μπροστάρη στα τουριστικά τότε στο ξεκίνημα τους δρώμενα του Νησιού μας, Γιώργο Γουλιμη έκανε την πρώτη οργανωμένη ελληνική βράδυα με τουρίστες από όλο το νησί. Έδωσε δουλειά και μεροκαματα σε όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές του Νησιού μας με εναλασομενα σχήματα για πολλά χρόνια, αλλά και σε προσωπικό σε όλα τα πόστα δουλειάς στο μαγαζί αυτό, τις Μοναδικές και αξεχαστες ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ…
Καλό σου ταξίδι Νικόλα Πιτσινικο θα είσαι παντα στο μυαλό, στη καρδιά και στις αναμνήσεις μας φίλε, έτσι με το χαμόγελο και το καλαμπούρι σου, για όλους και για όλα, αλλά ιδιαίτερα για τη πλανευτρα και προσωρινή ζωή που με το τρόπο σου, την γλεντήσες, διασκέδασες και κορόιδεψες.
Εγω προσωπικά σε ευχαριστώ για τα Χρόνια που έζησα και συνεργάστηκα μαζί σου.
Καλό σου ταξίδι Νικόλα μου…

Πηγή: facebook Μάκης Βουτσινάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer