Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα
«Έφυγε» ο Διονύσης Γεωργόπουλος -Συλλυπητήρια μηνύματα από Συλλόγους και φορείς
21/10/2020 | 12:57

O Διονύσης Γεωργόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, χτυπημένος από την επάρατο νόσο με την οποία πάλεψε γενναία τα τελευταία χρόνια.

Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε, και φανερά τον κατέβαλε σωματικά, συνέχισε να αγωνίζεται μαχητικά, υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των εργαζομένων ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, ενώ για χρόνια αγωνίστηκε από την θέση του προέδρου της τοπικής ΕΛΜΕ για μία καλύτερη εκπαίδευση στα σχολεία μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Συλλυπητήρια Μηνύματα

 

Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του αγωνιστή Διονύση Γεωργόπουλου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

 

Σωματείο Εργαζόμενων ΓΝΚ – Ο Διονύσης μας δίδαξε ήθος και αγωνιστικότητα

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς αποχαιρετά τον αγωνιστή Διονύση Γεωργόπουλο, επί σειρά ετών Πρόεδρο της ΕΛΜΕΚΙ και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Ο Διονύσης μας δίδαξε ήθος και αγωνιστικότητα και μας έμαθε να παλεύουμε για το δίκαιο των αιτημάτων μας. Η δράση του αποτελεί παρακαταθήκη για μας και εμπνέει και τους δικούς μας αγώνες. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς την οικογένειά του.

                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ                                               ΝΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος, Δήμαρχος Αργοστολίου

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Διονύση Γεωργόπουλου.

Ο Διονύσης υπηρέτησε πολλά χρόνια στην ΕΛΜΕΚΙ διεκδικώντας με μαχητικότητα και επιμονή την αναβάθμιση της θέσης των εκπαιδευτικών καθώς και τη στήριξη της δημόσιας δωρεάν παιδείας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΛΜΕΚΙ

Αγαπημένε μας Διονύση, μπορεί να έφυγες νωρίς αλλά εμείς θα σε κρατήσουμε κοντά μας εκεί που ήταν πάντα η θέση σου, πίσω από τα «πανό» μας,  σε όλους τους αγώνες που έρχονται.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ με βαθειά και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο και επί χρόνια Πρόεδρό της, Διονύση Γεωργόπουλο.

Ο αγαπημένος μας συνάδελφος άφησε βαθύ και καταλυτικό αποτύπωμα σε όλους τους σύγχρονους αγώνες του εκπαιδευτικού και του λαϊκού κινήματος τα τελευταία 20 χρόνια, στο νομό μας αλλά και πανελλαδικά. Ως στέλεχος αυτού του κινήματος συμμετείχε  αποφασιστικά στην οργάνωση και την αποτελεσματικότητα αυτών των αγώνων, συμβάλλοντας σημαντικά σε κάθε μικρή ή μεγάλη κατάκτηση που είχαμε.

Για όσους τον γνώρισαν, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πίσω από την οργάνωση της σθεναρής αντίστασης που επέδειξε ο εκπαιδευτικός κλάδος και συνολικά το εκπαιδευτικό κίνημα  απέναντι στην σκληρή αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια, πίσω από την επίπονη προσπάθεια και τους αγώνες  για σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές υποδομές, πίσω από την όποια καλυτέρευση συνθηκών στο χώρο της εκπαίδευσης στο νομό μας, πίσω από κάθε μικρή ανακούφιση που με αγώνα κερδήθηκε για εκπαιδευτικούς και μαθητές κ.α., βρισκόταν η ανιδιοτελής και καθοριστική συμβολή του.  Η ιδεολογική και πολιτική του συγκρότηση ως στέλεχος  του ΚΚΕ, η οξυδερκής  και αφοπλιστική σκέψη του, το ακέραιο του χαρακτήρα του και η αυταπάρνηση και η αταλάντευτη στάση που επιδείκνυε καθημερινά στον αγώνα, τον έκαναν ξεχωριστό αγωνιστή του δίκιου και όλων των πανανθρώπινων ιδανικών, αλληλέγγυο σε κάθε κατατρεγμένο, ακόμη και σε λαούς όπως τον Κουβανικό, που επέλεξαν να τραβήξουν το δικό τους δρόμο και όχι αυτόν που τους επιφύλασσαν οι ιμπεριαλιστές δυνάστες τους.

Η βαθειά γνώση του για τα ζητήματα της σύγχρονης εκπαίδευσης και τις στοχεύσεις της κυρίαρχης πολιτικής, το όραμα για μια παιδεία που να υπηρετεί το λαό και τις ανάγκες του, ο ρόλος  του εκπαιδευτικού στις σύγχρονες συνθήκες κ.α. αποτυπώθηκαν σε αρκετά άρθρα, εργασίες, και επεξεργασίες  του, που αποτελούν παρακαταθήκη για το εκπαιδευτικό και το λαϊκό κίνημα.  Ενδεικτικά μπορεί να αναφερθεί κανείς στα άρθρα -πραγματείες του για την τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση, στο βιβλίο-μελέτη του, ως μεταπτυχιακού,  για την πανεπιστημιακή διανόηση και την αξιολόγηση των ΑΕΙ κ.α.

Για την πλούσια και γεμάτη αγωνιστική του στάση, δεν ήταν λίγες οι φορές που αντιμετώπισε το σκληρό πρόσωπο της αντίδρασης από  το  κράτος  και τους παράγοντές του.

Αγαπημένε μας συνάδελφε, Πρόεδρε, μπορεί να έφυγες νωρίς αλλά εμείς θα σε κρατήσουμε κοντά μας, δίπλα μας, εκεί που ήταν πάντα η θέση σου, πίσω από τα «πανό» μας,  σε όλους τους αγώνες που έρχονται. Γιατί μπορείς, και μετά την αμετάκλητη απουσία σου, να εμπνέεις τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για μια παιδεία στην υπηρεσία του λαού και των σύγχρονων αναγκών του, για έναν εκπαιδευτικό που θα ζει και θα λειτουργεί με αξιοπρέπεια.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα πιο ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Στην ειδική συνεδρίαση που έγινε προς τιμή σου, αποφασίστηκε να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στο τελευταίο ραντεβού μας και να σε αποχαιρετήσουμε όπως σου αξίζει, αλλά και όπως θα ήθελες και εσύ.

Καλό ταξίδι ακριβέ μας συνάδελφε.

Αργοστόλι 21/10/2020

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Η Πρόεδρος

Σοφία Ποταμιάνου

Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Καππάτος

 

Δημήτρης Μαρκάτος, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για τον πρόωρο χαμό του εκλεκτού εκπαιδευτικού και συναδέλφου Διονύση Γεωργόπουλου, που  επί  χρόνια υπηρέτησε με αφοσίωση και σεβασμό το δημόσιο σχολείο.

Η εκπαιδευτική κοινότητα έχασε ένα σημαντικό μέλος της, που τίμησε στο έπακρο το λειτούργημά του, επιδεικνύοντας  ευσυνειδησία και υπευθυνότητα. Έκανε το καθήκον του επιστημονικά και παιδαγωγικά. Δίδαξε στα παιδιά μας γνώση και ήθος . Υπήρξε αγωνιστής στη ζωή, στην εκπαίδευση και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν μπορούν να βρεθούν  λόγια κατάλληλα παρηγοριάς για την οικογένειά του και απλά εκφράζουμε θερμά από καρδιάς τα συλλυπητήρια μας.

 

Για τη Δ.Δ.Ε Κεφαλονιάς

Ο Διευθυντής Δ.Ε.
Μαρκάτος Δημήτριος

 

Σταύρος Τραυλός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σταύρος Π. Τραυλός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, για την απώλεια του αγαπημένου φίλου Διονύση Γεωργόπουλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια με απίστευτη δύναμη ψυχής και αξιοπρέπειας, έδινε τη δική του μάχη.

Ο Διονύσης, υπηρέτησε τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σαν καθηγητής και σας πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ, μαχόμενος συνεχώς, για μια καλύτερη παιδεία.

Ξεχώρισε για την αγωνιστικότητά του, μαζί με την ευγένεια και το χαμόγελο Του.

Ας είναι Καλό & Ευλογημένο το τελευταίο του Ταξίδι.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Το ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την βαθιά του θλίψη  για την πρόωρη απώλεια του αγωνιστή Διονύση Γεωργόπουλου. Ο Διονύσης έφυγε νωρίς , άφησε όμως πίσω του μεγάλο έργο και αγώνες , διδάσκοντας σε όλους μας ότι δεν μπορούμε παρά να ακολουθούμε τον δρόμο της διεκδίκησης και της πάλης , ώστε να πετύχουμε μια κοινωνία δικαιότερη , πιο ισορροπημένη , ηθική και φιλική σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου  και στους αδύναμους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

 

Ν.Τ.  ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

 

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς-Ιθάκης με οδύνη αποχαιρετά  το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας  του,  Διονύση Γεωργόπουλο που «έφυγε» χθες για πάντα από κοντά μας.

Ο συνάδελφος Διονύσης δεν  ήταν απλά ένα  από τα ιδρυτικά μέλη του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ από την αρχή της συγκρότησής του και ο πρώτος πρόεδρός του, αλλά εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην συγκρότησή του. Κάνοντας μεγάλες προσπάθειες να συντονίσει όλα τα σωματεία του Δημόσιου τομέα  έδωσε ένα ακόμη βήμα , ένα ακόμη όπλο στα χέρια των εργαζομένων στο Δημόσιο,  για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και των δίκαιων αιτημάτων τους.

Χωρίς καμία υποχώρηση, ακόμη και μέχρι την τελευταία στιγμή πριν φύγει για πάντα και σε όλο το διάστημα που έδινε τη μάχη για την υγεία του, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την ενότητα όλων των κλάδων των Δημόσιων υπαλλήλων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους απέναντι στην άδικη ακολουθούμενη πολιτική και την κρατική αυθαιρεσία. Η πίστη του στα πανανθρώπινα ιδανικά,  που ιδεολογικά και πολιτικά είχε αποφασίσει να διεκδικεί ως στέλεχος του ΚΚΕ, αλλά και ο συνεπής και ανυποχώρητος αγώνας του για την δικαίωσή τους, τον καταξίωσαν αδιαμφισβήτητα, ως μια σύγχρονη μορφή ενός λαϊκού αγωνιστή.

Εμείς που συμπορευτήκαμε μαζί σου συνάδελφε Διονύση σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, γιατί όπως είχες πει,  «…με βάση την επίθεση που δεχόμαστε δεν έχουμε άλλα περιθώρια ….και πρέπει να αντιστοιχίσουμε την δράση μας  με αυτή…».

Το  Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ σήμερα σου αποτίει φόρο τιμής .

Σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίασή του,  αποφάσισε να παρευρεθεί σύσσωμο κοντά σου στην τελευταία σου «πορεία», εκφράζοντας  τα πιο ειλικρινά  συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Αποφάσισε επίσης την αναβολή για μικρό χρονικό διάστημα της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Ν.Τ. που  προγραμμάτιζες  να γίνει και με την δική σου συμμετοχή στις 24/10/2020.

Οι αγώνες σου, οι σκέψεις και οι επεξεργασίες σου, παραμένουν εδώ μαζί μας ως παρακαταθήκη για τους αγώνες του μέλλοντος που «…δεν έχουμε ζήσει ακόμη…».

Αργοστόλι    22/10/2020                                       Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                                                        

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης εκφράζει την ειλικρινή θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Διονύση Γεωργόπουλου, μέλους της ΕΓ του Ν.Τ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ και πρώην Προέδρου της ΕΛΜΕΚΙ.

Μαχητής έως το τέλος, με διαρκείς αγώνες όχι μόνο στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής κοινότητας όπου ανήκε, αλλά και σε κάθε εργασιακό χώρο. Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα με συνέπεια, εντιμότητα, απαράμιλλο ήθος και ανιδιοτέλεια, κερδίζοντας το θαυμασμό και το σεβασμό όλων όσων συνεργάστηκαν μαζί του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

Σύλλογος υπαλλήλων Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης  –Συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του Διονύση Γεωργόπουλου

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης εκφράζει την ειλικρινή θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Διονύση Γεωργόπουλου, μέλους της ΕΓ του Ν.Τ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ και πρώην Προέδρου της ΕΛΜΕΚΙ.

Μαχητής έως το τέλος, με διαρκείς αγώνες όχι μόνο στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής κοινότητας όπου ανήκε, αλλά και σε κάθε εργασιακό χώρο. Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα με συνέπεια, εντιμότητα, απαράμιλλο ήθος και ανιδιοτέλεια, κερδίζοντας το θαυμασμό και το σεβασμό όλων όσων συνεργάστηκαν μαζί του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

«Συλλυπητήριο Μήνυμα»  -Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 Αποχαιρετούμε σήμερα με θλίψη και οδύνη την πρόωρη αποχώρηση από τη ζωή του αγαπητού σε όλους συμπολίτη μας, εκπαιδευτικού, Διονύση Γεωργόπουλου.

Έφυγε από κοντά μας ένας ανιδιοτελής αγωνιστής, ασυμβίβαστος συνδικαλιστής, που μας δίδαξε, μας ενέπνευσε, αλλά πάνω απ’ όλα υπηρέτησε αρχές και αξίες που σήμερα λείπουν.

 Ένας άνθρωπος που πρόσφερε στον κοινωνικό και συλλογικό βίο και στον στίβο των δικαιωμάτων, των αγώνων και των αξιών της ζωής. Γνώριζε να συμβουλεύει και να καθοδηγεί με νηφαλιότητα, να παλεύει χωρίς συμβιβασμούς, υπολογισμούς και διακρίσεις.  Γνώριζε να αγωνίζεται για τα δίκαια των εκπαιδευτικών και του δημόσιου σχολείου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά   του

   Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Σταματούλα   Τσιμάρα                  Ιωάννης  Μικελάτος

 

«Συλλυπητήριο Μήνυμα»  Τ.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης ΚΚΕ

 

Η Τ.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ και το Τ.Σ της ΚΝΕ με βαθειά και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούν τον σύντροφο Διονύση Γεωργόπουλο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή ύστερα απο σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο σύντροφος Διονύσης Γεωργόπουλος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ και της Τ.Ε Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, που είχε διατελέσει και  μέλος της Τ.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ήταν μπροστάρης σε κάθε αγώνα παλεύοντας για τα ιδανικά και τους στόχους του ΚΚΕ.

Ό σύντροφος Διονύσης όπως  με γεναιότητα και αυταπάρνηση  έδινε τη μάχη  με τον ταξικό αντίπαλο, έτσι έδωσε και τη μάχη με την επάρατη νόσο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύντροφε Διονύση μπορεί να έφυγες νωρίς αλλά θα είσαι πάντα ανάμεσα μας, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η Τ.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ και το Τ.Σ της ΚΝΕ εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

 

Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ιονίων Νήσων -Συλλυπητήριο Μήνυμα 

Για την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου μας  Διονύση Γεωργόπουλου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη. Η εκπαιδευτική κοινότητα χάνει έναν σημαντικό οραματιστή και αγωνιστή που υπηρέτησε με περισσή συνέπεια, αγάπη και αφοσίωση το εκπαιδευτικό έργο. Η πολυσήμαντη και διαρκής προσφορά του στην εκπαίδευση, το ήθος του και η αγωνιστικότητά του θα αποτελούν παράδειγμα στον χρόνο.

Τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Οι Συντονιστές/στριες του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Ιονίων Νήσων

 

Σπύρος Παγώνης: Καλό ταξίδι αγαπητέ συνάδελφε και φίλε Διονύση Γεωργόπουλε!

Με οδύνη και βαθειά θλίψη αποχαιρετώ τον συνάδελφο Διονύση Γεωργόπουλο.

Ο Διονύσης ήταν ξεχωριστός  πρωταγωνιστής  της  αντίστασης και  των διεκδικήσεων   του κλάδου μας και  του εκπαιδευτικού κινήματος,   για την στήριξη των εκπαιδευτικών , των μαθητών και των οικογενειών τους.  Ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ ΚΙ έδωσε τον μέγιστο αγώνα   για την επίλυση προβλημάτων της εκπαίδευσης στα νησιά μας, ιδιαίτερα  για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολικά κτήρια από τους σεισμούς του 2014  αλλά και συνολικά για σύγχρονες και ασφαλείς  σχολικές υποδομές σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η πολιτική και συνδικαλιστική του δράση αφήνουν ισχυρό το αποτύπωμα τους στην τοπική κοινωνία και στην   ιστορία των αγώνων του λαού των νησιών μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι αγαπητέ συνάδελφε και φίλε Διονύση Γεωργόπουλε!!

ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΑΛ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ