Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Αποστολίδης -Υπήρξε μεγάλος ευεργέτης του Φισκάρδου
Κοινωνία
29/02/2024 | 20:50

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Αποστολίδη, ο οποίος υπήρξε μεγάλος ευεργέτης και συμπαραστάτης μας, σε πλήθος έργων και παρεμβάσεων του τόπου μας.

Ο κύριος Κώστας, για όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά, υπήρξε άνθρωπος με έμπνευση και όραμα.

Με την χαρισματική προσωπικότητα του, την διάθεση του να δημιουργήσει και να προσφέρει υπήρξε αρωγός, σε κάθε μας προσπάθεια ανάδειξης της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς του Φισκάρδου και της ευρύτερης περιοχής της Ερίσου.

Χωρίς να φείδεται χρημάτων υποστήριξε με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια πρωτοπόρα έργα και παρεμβάσεις αναβάθμισης του τόπου μας.

Με αχώριστο συνοδοιπόρο, την σύζυγό του, την αγαπημένη μας Πέννυ Τσελέντη, πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του δικτύου μονοπατιών της ευρύτερης περιοχής Ερίσου, από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση του , προσφέροντας ένα μοναδικό έργο πνοής για τον τόπο μας.

Θα πρέπει επίσης να γίνει ξεχωριστή αναφορά στην αναστήλωση του παλαιού επιτηρούμενου Φάρου του Φισκάρδου, της οικίας του φαροφύλακα και του περιβάλλοντος χώρου καθώς και στην ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και επιφυλασσόμαστε να τιμήσουμε τη μνήμη του, με τον τρόπο που αρμόζει στην προσφορά του στον τόπο μας. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer