Ευτυχώς, είναι καλά ο γιατρός Φώτης Αυγουστάτος: Οι ευχαριστίες στους γιατρούς και οι προτροπές στους πολιτικούς
Κοινωνία
04/05/2023 | 08:44

Ευχαριστώ πολύ και παρακαλώ θερμά

Χθες το απόγευμα ήρθα αντιμέτωπος με μια κακιά στιγμή.
Είχα ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα από πτώση.

Επικοινωνώ για τους εξής λόγους:

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό ( ιατρικό και νοσηλευτικό ) των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Αργοστολίου που ήταν χθες εκεί για μένα, όπως είναι για τον καθένα μας και κάθε μέρα εκεί.
Αντιμετωπίστηκα αμεσα και πληρως,διαγνωστικά και θεραπευτικά όσο το επέτρεπε η μορφή του τραυματισμού μου
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης θερμά τον χειρουργό κ Κασπιρη , τον ακτινολόγο κ Νουσειμπε και την οφθαλμίατρο κ Τσουμάνη για την αντιμετώπιση και τη φροντιδα τους
Ο δεύτερος λόγος που επικοινωνώ το ατύχημα μου είναι να παρακαλέσω θερμά όλους τους πολιτικούς ανεξαρτήτως κόμματος και ειδικά αυτους που θα εκλέξουμε στις επόμενες εκλογές να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα τους, και σε όλη την ελληνική επικράτεια ,την στηριξη και ενίσχυση της δημοσιας υγείας
Το ΕΣΥ , το πιο ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας στην Ευρώπη, απαιτεί τη γενναία οικονομικη και ηθική στηριξη του κράτους.
Είναι το αποκούμπι του κάθε πολίτη , ειδικά στην περιφέρεια, στη κάθε δύσκολη στιγμή.
Όποιος κυβερνάει τη χώρα μας και όποιος μπορεί να έχει κάποιο λόγο στην εξουσία πρέπει τον προϋπολογισμό της χώρας να τον ξεκινά από την υγεια μας.
Τέλος θέλω να σας ενημερώσω ότι δυστυχώς για κάποιο διάστημα ( ελπίζω μικρό) θα απουσιάσω από τα ιατρικά μου καθήκοντα. Ελπίζω με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχω την τύχη να έχω δίπλα μου να επανέλθω σύντομα δυνατός.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Φώτης Αυγουστατος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer