Υπογράφει η τριμελής διαχιεριστική επιτροπή της Μονής
Ευχαριστήριο της Μητρόπολης Κεφαλληνίας για όσους συνέβαλαν στο Πανήγυρι στα Σίσσια
Εκκλησία
08/05/2018 | 13:38

Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας και ο Ηγουμενεύων-Πρόεδρος Αρχιμ. π. Φώτιος Γαβριελάτος ως και τα Μέλη της Διοικούσας – Διαχειριστικής Επιτροπής της Ιεράς Μονής Σισσίων, εκφράζουν δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες τους, προς όλους τους προσκυνητές και συμμετέχοντες εις την Ιεράν Πανήγυριν της Ι. Μονής Σισσίων, την 6ην Μαiου, Κυριακήν της Σαμαρείτιδος, εξαιρέτως δε τον χορό των Ιεροψαλτών οι οποίοι έψαλαν κατανυκτικώς λαμπρύνοντας την Πανήγυριν εις την Ιερά Μονή. Επίσης εκφράζουμε ευχαριστίες εις τους Ιεροψάλτες οι οποίοι καθ΄ ημέραν έψαλλαν εις τον Ι. Ενοριακόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κάστρου, καθ΄ όλην την διάρκειαν της παραμονής της Παναγίας από την Κυριακή του Θωμά έως και της Σαμαρείτιδος, καθώς επίσης και την Φιλαρμονική Σχολή Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς» που λάμπρυνε με την συμμετοχήν της την Λιτάνευσιν της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμεν θερμώς τον Αντιδήμαρχον της Δ.Ε. Λειβαθούς κ. Ηλίαν Κουρκουμέλην αλλά και όλους όσους συνέβαλαν δια την αρτιότητα της Πανηγύρεως και την φιλοξενίαν όλων των προσκυνητών, ήτοι: όλους τους συμμετέχοντας εις την Λιτάνευσιν του θρόνου της Παναγίας, τους βοηθήσαντας δια την καθαριότηταν της Μονής και των αυλείων χώρων της, τους προσφέροντας τα σφάγια και τα λοιπά υλικά αγαθά δια την Μοναστηριακήν τράπεζαν και την εν γένει φιλοξενεία των προσκυνητών, τους μαγείρους, τους τραπεζοκόμους και ανεξαιρέτως πάντας τους εργασθέντας. Προς όλους είμεθα ευγνώμονες.

Ευχόμεθα ο Αναστάς Κύριος και δια των πρεσβειών της Υπ. Θεοτόκου της καλουμένης «Σισσιωτίσσης», να επιδαψιλεύει προς όλους «παν δώρημα Αυτού τέλειον».

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia