Ληστές …της διπλανής πόρτας, υπεράνω υποψίας στο Αργοστόλι.
Editorial…
de Facto
31/01/2012 | 10:25

Του Παναγή Φωκά
–    Δεν καταφέραμε χθες να γράψουμε το editorial, μιας και τρέχαμε στις πίτες και λοιπές εκδηλώσεις σε Κεφαλονιά και Αθήνα. Όχι μία, ούτε δύο αλλά συνολικά σε 11 εκδηλώσεις πήγαμε για να καλύψουμε τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας. Σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Αθήνα όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του e-kefalonia.net έτρεχαν μέσα στο κρύο για να καλύψουν τα γεγονότα. Αυτό πιστεύω είναι η καλύτερη απάντηση σε κακόβουλα σχόλια στον ηλεκτρονικό ιστότοπο από τους …γκουρού της «λασπολογίας».
–    Η είδηση που κυριαρχεί στο νησί μας δεν είναι άλλη από την θρασύτατη ληστεία σε δύο ηλικιωμένους στο Αργοστόλι.
–    Υπεράνω υποψίας ήταν οι δύο ληστές που με τρόπο …επαγγελματικό προσπάθησαν να κλέψουν τους δύο ηλικιωμένους. Προκαλεί σοκ, το γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ατασθαλίες και άλλες παράνομες πράξεις στη δουλειά του. Μάλιστα, για το λόγο αυτό τον είχαν βγάλει σε αργία… Τώρα πως πριν λίγο καιρό είχε γυρίσει ξανά στην εργασία του, αυτό είναι αλλού παππά ευαγγέλιο!
–    Από την άλλη μεριά, προκαλεί έκπληξη και συνάμα οργή το γεγονός ότι οι δράστες με βίαιο τρόπο προσπάθησαν και κατάφεραν να τραυματίσουν σοβαρά τον έναν από τους δύο ηλικιωμένους και να τον …στείλουν στο νοσοκομείο Αργοστολίου!
–    Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα ΔΙΑΣ και στην αστυνομία Κεφαλονιάς που σε χρόνο ντε τε κατόρθωσε να συλλάβει τους δύο δράστες.
–    Ιδιαίτερα, θα πρέπει να συγχαρούμε τον διοικητή της αστυνομίας Παναγιώτη Φιλίππου για μία ακόμη επιτυχία της αστυνομίας στο νομό μας.
–    Πάμε γρήγορα στο γαλάζιο στρατόπεδο και στις αποκαλύψεις που σας είχαμε υποσχεθεί…
–    Χωρίς να ρωτήσουν κανέναν στη Συγγρού … «ξήλωσαν» το πετυχημένο συμβούλιο ετεροδημοτών της ΝΔ. Μάλιστα, χωρίς να ενημερώσουν, έβγαλαν τελείως όχι μόνο το Πρόεδρο Λάμπρο Παπαδάτο (στενό συνεργάτη του Διονύση Λευκαδίτη), αλλά και την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου.
–    Μέχρι εδώ καλώς… Αυτό όμως που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος ανέλαβαν στελέχη πρώτης γραμμής του Πέτρου Αλιβιζάτου. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα άτομα είναι έμμισθα στελέχη του υπουργικού γραφείου του Κεφαλλήνα πολιτικού.
–    Εδώ, επιτρέψτε μου, γεννιούνται πολλά ερωτήματα…
–    Αλήθεια, μπορεί να πιστέψει κανείς ότι ο Πέτρος Αλιβιζάτος δεν είχε ιδέα για το ….νέο συμβούλιο ετεροδημοτών αφού είναι πλήρως ελεγχόμενο από αυτόν;
–    Αλήθεια, να πιστέψουμε εμείς ότι o υφυπουργός δεν ….ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ενεργά εκ νέου με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στη Κεφαλονιά;
–    Αλήθεια, είναι πολιτικά έντιμο να πετάς στο δρόμο έναν άνθρωπο με τέτοια ιστορία, όπως είναι ο Λάμπρος Παπαδάτος, ψυχή των ετεροδημοτών της Αθήνας τόσα χρόνια.
–    Είναι αλήθεια δεοντολογικό να γίνονται όλα αυτά παραμονή εκλογών, χωρίς να έχει άποψη η ΝΟΔΕ, στελέχη της ΝΔ στη Κεφαλονιά, ανώτατα κομματικά στελέχη και άλλοι.
–    Φυσικά και περιμένουμε από τη Συγγρού μια απάντηση, γιατί φίλοι μου με τέτοιες γκάφες εκλογές δεν κερδίζονται…
–    Συγχαρητήρια στους συλλόγους μας στην Αθήνα που κρατούν άσβεστη τη φλόγα της πολιτιστικής ιστορίας της Κεφαλονιάς στην Αθήνα. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να συγχαρώ τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, μακριά από την αγαπημένη μας πατρίδα.
–    Καλημέρα σας…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer