Το «σαβουαρ βιβρ» του τ. Νομάρχη και η θυελλώδης επανεμφάνιση του μετά το σκάνδαλο με το τζόγο.
Editorial…
de Facto
13/01/2012 | 08:00

Του Παναγή Φωκά

–          Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του τ. Νομάρχη Διονύση Γεωργάτου στην εφημερίδα «Κεφαλονιά». Ο τ. Νομάρχης μίλησε απαξιωτικά και ολίγον… ρατσιστικά για το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε αμόρφωτους που το μόνο που τους νοιάζει είναι η … εξουσία!

–          Το γραφείο του δημάρχου, μετά από μια πρώτη έκπληξη για το μένος του Γεωργάτου εναντίον του Δήμου, σε μια στιγμή που δεν υπήρχε κάποιο ανοιχτό θέμα, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση στην οποία τον εγκαλεί να δώσει απαντήσεις για το μέγα σκάνδαλο των χρημάτων της πρώην νομαρχίας που πήγαιναν στο …τζόγο επί ημερών του.

–          Για πρώτη φορά επισήμως το γραφείο του Δημάρχου ασχολείται με τον Διονύση Γεωργάτο, αφού τόσο καιρό κρατούσε μάλλον ήπια στάση για τα έργα και ημέρες του πάλαι ποτέ «Κεφαλληνιάρχη».  Μάλιστα, δεν δίστασε να  τον αναφέρει και ως  μπαρουφολόγο !!!

–          Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές  αναφέρουν ότι καθόλου τυχαία δεν ήταν τα όσα δήλωσε ο Γεωργάτος. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διονύσης Γεωργάτος θέλει ξανά να βρεθεί στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων. Όπως το e-kefalonia.net έγραψε χθες, είναι μέσα στα ονόματα που παίζουν για υποψήφιος βουλευτής αν και το σκάνδαλο με το …«πάμε στοίχημα» είναι «αγκάθι» για τέτοιες σκέψεις.

–          Πολύ ντόρος έγινε χθες για το δημοσίευμα μας και για τα ονόματα που παίζουν στο ΠΑΣΟΚ. Φρέσκιες πηγές από την Αθήνα, αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μοσχόπουλος το σκέφτεται αν τελικά θα κατέβει εκ νέου… ειδικά μετά τις πρώτες κρυάδες που πηρέ σε περιοδείες σε χωριά της Κεφαλονιάς (βλέπε Σάμη).

–          Και ενώ ο Γεωργάτος ασχολείται με τους δημοτικούς συμβούλους του Παρίση και το επίπεδο τους, η ανεργία στα Επτάνησα  «καλπάζει». Τη Δευτέρα θα αναφερθούμε εκτενέστερα με το θέμα.

–          Στις 29 Ιανουαρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο του Φωκά στην Αθήνα θα κόψουν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι απανταχού Σαμικοί.  

–          Κηδεύτηκε με τιμές ,στο Περιστέρι, ο μακαριστός επίσκοπος πρώην Νύσσης Ελευθέριος. Στη κηδεία του παρέστησαν πολλοί μητροπολίτες, μέλη της Διαρκής Ιεράς Συνόδου.

–          Από Κυριακή προετοιμαστείτε για νέα επιδείνωση του καιρού με πολύ κρύο, όπως μας ενημερώνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

–          Καλό σας Σαββατοκύριακο… I ponder why the opposite specialists of this sector do not realize custom term paper writing services this

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer