Επιθυμούν τη …. «νεκρική σιγή» της ενημέρωσης οι πολιτικοί μας;
Editorial…
de Facto
11/01/2012 | 07:01

Του Παναγή Φωκά

–          Μεγάλος ντόρος έγινε τελευταία για τη σύσταση του νέου «κρατικού» λιμενικού ταμείου το όποιο παρά τις …προσπάθειες όλων για αντικατάσταση από ένα σύγχρονο, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, δημοτικό λιμενικό ταμείο,  «ζει και βασιλεύει» το παλιό καθεστώς.  Δεν θα μπω σε τεχνικές, νομοθετικές λεπτομέρειες του θέματος, όπως έκανε η ανακοίνωση του βουλευτή ούτε φυσικά θα ισχυριστώ ότι έγινε κάτι παράνομο σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία.

–          Αυτό όμως που έχει σημασία, και είναι η ουσία της υπόθεσης έχει να κάνει με το «διορισμό» τριών θέσεων του Δ.Σ από τον Γενικό Γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Αποστολόπουλο. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Το ΠΑΣΟΚ με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να «ελέγξει» το νέο πρόεδρο του λιμενικού ταμείου. Και για να είμαι αντικειμενικός, αυτό έκανε η εκάστοτε Κυβέρνηση, το εκάστοτε κόμμα που ήταν στην εξουσία. Θα συμφωνήσω λοιπόν και εγώ με την αρθρογραφία των τελευταίων ημερών ότι αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει… Δεν μπορεί να βάζουμε σε τέτοια συμβούλια τους κολλητούς και τους ημέτερους. Ας αφήσουμε την κοινωνία, την τοπική αυτοδιοίκηση να κάνει τη δουλεία της !!!

–          Σίγουρα το μυαλό του Μανώλη Βαλέτα θα λείψει από το νέο ΔΣ του «κρατικού» λιμενικού ταμείου.

–          Φαίνεται ότι οι πολιτικοί μας δεν έχουν αντιληφθεί το πόσο τους έχει απαξιώσει η κοινωνία και μετέρχονται μεθόδους που τους κάνουν ακόμα πιο απωθητικούς στον μέσο πολίτη που έχει πια αγανακτήσει με όλα και με όλους.

–           Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που γίνεται με τον πρώην Δήμαρχο Ελειού- Πρόννων κ. Κώστα Ζαπάντη ο οποίος «κυνηγάει» δικαστικά Κεφαλλονίτικα ενημερωτικά sites, μόνο και μόνο επειδή, έκαναν το αυτονόητο, αναδημοσίευσαν πράγματα και ερωτήματα για την διαχείριση στον πρώην Δήμο Ελειού- Πρόννων, επειδή δηλαδή αναπαρήγαγαν αυτά που συζητιόταν ευρέως ιδίως στους κύκλους των πολιτικών και δημοσιογράφων. Αντί λοιπόν ο φίλτατος Κώστας Ζαπάντης να ασχοληθεί με τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος έρχεται στην Κεφαλονιά ειδικά για την θητεία του, θεωρεί ότι του φταίνε οι ιστοσελίδες και οι δημοσιογράφοι επειδή απλά έκαναν τον καθήκον τους. Επειδή έκαναν τη δουλειά τους…

–           Το ekefalonia.net, στέκεται αλληλέγγυο στους ανθρώπους που διώκονται και αναμένει με ενδιαφέρον τις δικαστικές αποφάσεις ώστε να δούμε αν εξακολουθούμε να ζούμε ακόμα σε δημοκρατία ή αν πλέον ο κάθε πολιτικός μπορεί επιβάλλει «νεκρική σιγή» για τα πεπραγμένα του.

Κουράγιο στους πολιτικούς μας, άλλος ένας μήνας έμεινε για να τρέχουν στις …βασιλόπιτες και να ακούνε Κεφαλλονίτικα  τα … εξ αμάξης !!! Και ο νοών νοείτω… Through his present and write my paper for me in writemyessay4me.org/ future work, filip wishes to contribute to a safe, confident europe a continent, which sustains its historical and cultural uniqueness while influencing global affairs in the modern world

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer