Σοκάρει η δολοφονία του επίσκοπου πέντε ημέρες μετά την αποτρόπαια πράξη.
Editorial…
de Facto
10/01/2012 | 06:36

Του Παναγή Φωκά

–         Συνεχίζει να προκαλεί φρίκη και δέος η είδηση της δολοφονίας του Κεφαλλονίτη Επίσκοπου Ελευθέριου μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος γέροντας βρέθηκε με δεμένο μαντήλι στο στόμα, ο θάνατος του προήλθε πιθανότατα από ασφυξία. Πολλά είναι τα μηνύματα οργής από την Κεφαλληνιακή αδελφότητα στην Αθήνα για τον άδικο θάνατο του Ελευθερίου. Όλοι μιλούν για ένα σεβάσμιο γέροντα που λάτρευε τη Κεφαλονιά, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο είτε στο Περιστέρι (ήταν για πολλά χρόνια Πρωτοσύγκελος) είτε στον Άγιο Παντελεήμων Αχαρνών.

–          Πάνω από μία ώρα διήρκησε η συνάντηση Πέτρου – Παρίση στο 4 όροφο του γραφείου του υπουργείου στην Αμαλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που αποδεικνύει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα «αγκάθια» που έχει ο Δήμος να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες… Τώρα αν θα υπάρξουν αποτελέσματα… κάντε λιγάκι υπομονή!

–          Κλείνοντας, αν και δεν το θέλαμε, θα αναφερθούμε στην τραγική επέτειο από το θάνατο του φίλου μας Φώτη Τσιλιμιδού. Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν ένα χρόνο από το θάνατο του. Κυρίως από τους πολιτικούς μας. Κανείς όμως δεν πήρε τη πρωτοβουλία ένα χρόνο μετά να κάνει κάτι συμβολικό για τη μνήμη του.

–          Το e-kefalonia.net, πάντα με αίσθημα σεβασμού, θα ήθελε να προτύνει στη μνήμη του η πολιτεία να χρηματοδοτήσει το δημοσιογραφικό σκέπαστρο στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Α. Βεργωτής» μετά από επιθυμία των φίλων του. Ο Δήμος να δώσει τιμής ένεκεν το όνομα του σε ένα κεντρικό δρόμο του Αργοστολίου, καθώς και να πραγματοποιηθεί ένα ετήσιο τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του. Πιστεύουμε ότι με αυτές της συμβολικές κινήσεις τιμούμε τη μνήμη του Φώτη μας.

–          Στις 28 Ιανουαρίου η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών κόβει τη πίτα της στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

–          Καλημέρα σας… It’s not a bad option at all either, even with the new ipad https://spyappsinsider.com mini’s fancy retina display and a7 chip taken into account

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer