Οι αγανακτισμένοι Κεφαλλονίτες ξεσπούν στις … Βασιλόπιτες!
Editorial…
de Facto
19/01/2012 | 12:21

Του Παναγή Φωκά

–          Τα νέα δεν φτάνουν στο νησί μας… Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά οι Κεφαλλονίτες ετεροδημότες της Αθήνας όπου βρεθούν και σταθούν τα ….ψάλλουν  στους πολιτικούς, «ξένους» και ντόπιους. Έχουν αυξηθεί τα κρούσματα λεκτικών επιθέσεων και στους συλλόγους που αυτές τις ημέρες κόβουν τις πίτες τους.

–          Οι διοργανωτές προβληματίζονται για το αν και κατά πόσο θα πρέπει να καλούν πολιτικούς στις εκδηλώσεις τους.

–          Παραδείγματα πολλά.. Τις προάλλες, στη κοπή της Βασιλόπιτας των Χαβδάδων στον Πειραιά,  ένας από το πλήθος άρχισε να βρίζει τους πολιτικούς, ώστε να τους αναγκάσει να σηκωθούν να φύγουν από την εκδήλωση. Για άλλη μια φορά τη πλήρωσε ο Μοσχόπουλος που αποχώρησε κακήν κακώς! Παρόμοιες ιστορίες και πολλές γκρίνιες είχαμε στις Κεφαλλονίτικες εκδηλώσεις, των βορείων προαστίων, αλλά  και στους απανταχού Πυλαραίους. Το καζάνι βράζει… βράζει επικίνδυνα!

–          Ο προβληματισμός είναι διάχυτος για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

–          Σας υπενθυμίζω, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη συγκέντρωση των Κεφαλλονιτών στην Αθήνα. Συγκεκριμένα η Αδελφότητα Πειραιώς κόβει τη πίτα της, στο Ακροπόλ. Το θέατρο έχει χιλιάδες θέσεις και πάντα γίνεται το αδιαχώρητο.  Μια σπίθα αρκεί για να ξεκινήσουν οι αποδοκιμασίες…

–          Τις επόμενες ημέρες οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε Βριλήσσια όπου θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση της Αδελφότητας Αθηνών, η κοπή της βασιλόπιτας των Σαμικών, της Αργυρούπολης κοκ.

–          Το φαινόμενο αυτό, υποδηλώνει ότι οι Κεφαλλονίτες, είτε βαρέθηκαν, είτε απογοητεύτηκαν  πλήρως, είτε δεν έχουν  πλέον κουράγιο. Ό, τι από όλα κι αν συμβαίνει, ή όλα μαζί, το σκηνικό που διαμορφώνεται για το μέλλον είναι εξαιρετικά απογοητευτικό. Έως επικίνδυνο.

–          Και από την ιστορία τους οι Κεφαλλονίτες πρωτοστατούν.

–          Καλημέρα σας…

Man sollte auch untersuchen, ob für andere https://www.hausarbeithilfe.com/korrektur-ihrer-arbeit/ metalldämpfe und für edelgase eine ähnliche strahlung auftritt, deren wellenlänge aus der energie der elektronen, die die energie durch unelastische stöße übertragen, abgeschätzt werden kann

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer