Άρχισαν να πιστώνονται τα χρήματα της φετινής Εξισωτικής
ΕΑΣ: Ξανά μέσα σε μια εβδομάδα στις τράπεζες οι ντόπιοι αγρότες
Οικολογία
19/12/2017 | 19:03

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 , αργά το απόγευμα άρχισαν να πιστώνονται τα πολυαναμενόμενα  χρήματα της φετινής  Εξισωτικής Αποζημίωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ντόπιων Παραγωγών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) συνολικά 335.221 δικαιούχοι  Αγρότες λαμβάνουν το ποσό των 234.187.962,34 ευρώ, το οποίο και αναλογεί στο Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τις Αιτήσεις που υποβλήθηκαν το 2017.

Προοίμιο της πληρωμής αποτέλεσε η ανακοίνωση της κατάστασης  με τους δικαιούχους από τον  Υ.Α.Α.Τ. με την οποία ενημερώνονται οι Παραγωγοί ότι εκδόθηκε η τελική κατάταξη των εγκεκριμένων και των απορριπτόμενων μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των Ενστάσεων.

Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών  που λειτουργεί καθημερινά (8:00 – 16:00) στο ιδιόκτητο κτίριο του Ε.Α.Σ. επί της Λεωφ. Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, όπου τηρούνται καταστάσεις των ντόπιων δικαιούχων Αγροτών με τα ποσά των φετινών Επιδοτήσεων.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer