ΕΑΣ: Έκτακτη κρατική επιδότηση 2500 ευρώ ανά στρέμμα
Οικολογία
29/05/2020 | 15:32

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι  έως 20 Ιουνίου 2020 θα μπορούν οι γεωργοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής ανθέων  να υποβάλλουν Αίτηση για την έκτακτη κρατική ενίσχυση λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Το ύψος του κατ΄ αποκοπή ποσού ενίσχυσης ορίζεται  σε 1.250€  ανά στρέμμα καλλιέργειας υπαίθρου, ανθέων και καλλωπιστικών, δρεπτών ανθέων, φυτών κηποτεχνίας και άλλων ανθοκομικών φυτών εξωτερικού χώρου και σε 2.500€ ανά στρέμμα καλλιέργειας ανθέων υπό κάλυψη (θερμοκηπίων), ανθέων και καλλωπιστικών, δρεπτών ανθέων και γλαστρικών ανθέων εσωτερικού χώρου.

Ο εν δυνάμει ΘιακοΚεφαλονίτης δικαιούχος Παραγωγός, είτε ο ίδιος είτε εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του, μπορεί να  προσέρχεται στο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ του Τμήματος Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργεί καθημερινά (από 8 πρωί έως τις 4 απόγευμα)  στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ, επί της παραλιακής λεωφόρου Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι, προκειμένου να υποβάλει την Αίτησή του .

Από  Ε.Α.Σ.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer