ΕΑΣ: Χρηματοδοτούμενα προγράμματα μελισσοκομίας έτους 2018
melissokomos
Οικολογία
02/11/2017 | 13:34

Ο  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Μελισσοκόμους ότι, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του  Κέντρου Μελισσοκομίας Δυτικής Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό φάκελο με αίτηση συμμετοχής στις δράσεις «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής  μελισσοκομίας», μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2018.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ο Μελισσοκόμος δικαιούχος των δύο δράσεων είναι η υποβολή της δήλωσης διαχείμασης. Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση διαχείμασης στην περίπτωση που ο Μελισσοκόμος έχει θεωρήσει  το  μελισσοκομικό του βιβλιάριο μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2017. Στην περίπτωση αυτή το θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο επέχει θέση δήλωσης κυψελών διαχείμασης.

Διευκρινήσεις και δωρεάν συμπλήρωση του σχετικού φακέλου συμμετοχής παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00 – 16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης επί της  Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer