Ο κάτοχος τηλεφώνου iphone και tablet ipad, μπορεί από σήμερα να «κατεβάσει» ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την ειδική εφαρμογή στα κινητά του.
e-kefalonia και LIFE THINK φέρνουν «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» στη γρήγορη ενημέρωση
Κοινωνία
08/11/2013 | 19:39

fokasΤο e-kefalonia.net για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί! Το ειδησεογραφικό Κεφαλλονίτικο πόρταλ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας, για ακόμη μία φορά κάνει ένα βήμα παραπάνω. Όχι μόνο σε ειδησεογραφικό, αλλά και σε τεχνικό επίπεδο.
Αυτή τη φορά παρέχουμε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να έχουν άμεσα, εύκολα και ταχύτατα στα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablet τους πρόσβαση στο περιεχόμενο του e-kefalonia.net όπου και αν βρίσκονται.
Ο κάτοχος κινητού τηλεφώνου iphone και υπολογιστή τύπου tablet ipad, μπορεί από σήμερα να «κατεβάσει» ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την ειδική εφαρμογή (app) με την ονομασία e-kefalonia και να κάνει την πλοήγησή του εύκολα, γρήγορα και άμεσα.

lifethink
Η συγκεκριμένη εφαρμογή συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την ευκολία στην ενημέρωση! Παράλληλα μέσα από την «έξυπνη» εφαρμογή μπορείτε άμεσα και εύκολα να έχετε 24ωρη ενημέρωση για τον καιρό στη Κεφαλονιά, χρήσιμα τηλέφωνα, άμεση επικοινωνία μαζί μας, χάρτη με όλες τις σημαντικές πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες, τα εφημερεύοντα φαρμακεία καθώς και πληροφορίες για την όμορφη συσκευή!
Αναζητήστε την ειδική εφαρμογή με την ονομασία e-kefalonia στο App store για συσκευές με λειτουργικό ios!
Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε μόνοι μας. Απευθυνθήκαμε στους ειδικούς. Οι τεχνικοί μιας από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου LIFE THINK εργάστηκαν σκληρά για να σχεδιάσουν για το iPhone, το iPad και σε κάθε tablet και smartphone την εφαρμογή που θα κάνει την ενημέρωσή σας μία εύκολη υπόθεση! Οι κορυφαίοι του χώρου Σπύρος Γασπαρινάτος και Νίκος Κομποθέκρας στην κυριολεξία έκαναν το θαύμα τους!
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.
Το ταξίδι συνεχίζεται…

Για το e-kefalonia.net
Παναγής Φωκάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer