Ανακοίνωση από τον ΕΑΣΚΙ
Ε.Α.Σ: Στις Τράπεζες οι δικαιούχοι Βιολογικής Κτηνοτροφίας
Οικονομία
28/11/2018 | 09:04

Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι πιστώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.001 δικαιούχων πανελλαδικά η προκαταβολή για το πρώτο έτος εφαρμογής των Δράσεων 11.1.2. και 11.2.2. της Βιολογικής Κτηνοτροφίαςτου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 29 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι διοικητικές διαδικασίες για την πληρωμή της προκαταβολής αντιστοιχεί στο 75% του ποσού ενίσχυσης των δικαιούχων για την απώλεια εισοδήματος (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι δαπάνες παραστατικών πιστοποίησης και εργαστηριακών αναλύσεων, οι οποίες θα δοθούν με την εξόφληση) ολοκληρώθηκαν από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής οι Παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετικήενδικοφανή προσφυγή, από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης. Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους στην διαδικτυακή εφαρμογή  https://p2.dikaiomata.gr/Organics16

Διευκρινήσεις παρέχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα,  στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ