Ε.Α.Σ. : Οριστική λίστα δικαιούχων Κτηνοτρόφων για επιδότηση ζωοτροφών
Κοινωνία
12/04/2023 | 15:38

Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, γνωστοποιεί ότι ο Οργανισμός Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοίνωσε την οριστική λίστα δικαιούχων Κτηνοτρόφων για την δεύτερη πρόσκληση πληρωμής ενίσχυσης για ζωοτροφές.
Υπενθυμίζεται ότι με την 2η Πρόσκληση του Υ.Α.Α.Τ. στο πλαίσιο του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε Κτηνοτρόφους που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014- 2022», οι ενδιαφερόμενοι Νεοεισερχόμενοι Kτηνοτρόφοι με Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε.) έτους 2021 των κλάδων Αιγοτροφίας, Προβατοτροφίας και Βοοτροφίας είχαν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση στήριξης – πληρωμής προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για το Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Ε.Υ.Δ. Σ.Σ. Κ.Α.Π.).
Σημειώνεται ότι στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη για τους τομείς της Αιγοτροφίας και της Προβατοτροφίας το εφάπαξ ποσό στήριξης κυμαίνεται από 115€ έως και 6.302€ ενώ για τον τομέα της Βοοτροφίας το εφάπαξ ποσό στήριξης κυμαίνεται από 138€ έως και 8.050€.
Οι ενδιαφερόμενοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer