Ενημέρωση από τον ΕΑΣΚΙ
Ε.Α.Σ. : Οι εγκεκριμένοι και κομμένοι Παραγωγοί Εξισωτικής Αποζημίωσης
Κοινωνία
29/11/2018 | 08:34

O  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκαν οι Πίνακες με τους Εγκεκριμένους και τους Απορριπτόμενους ντόπιους Παραγωγούς του Μέτρου 13«Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα», (Εξισωτική  Αποζημίωση) για το έτος 2018.

Αναλυτικότερα, οι Πίνακες με τους εγκεκριμένους και τους απορριπτόμενους Παραγωγούς έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμοι για προσωποποιημένη πληροφόρηση στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab

Οι  ντόπιοι Παραγωγοίπου δεν συμφωνούν με τους Πίνακες μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους έως τη Δευτέρα  10 Δεκεμβρίου  2018.

Οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Αιγοπροβατοτρόφοι, Βοοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές, Μελισσοκόμοι και Ψαράδες μπορούν  να προσέρχονται για διευκρινήσεις στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ