Ε.Α.Σ.: Διευκρινήσεις για Κτηνοτρόφους που δεν έλαβαν επιδότηση ζωοτροφών
Κοινωνία
30/05/2023 | 23:22

Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όσοι Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι Κτηνοτρόφοι δεν έλαβαν την έκτακτη ενίσχυση του Μέτρου 22 που αφορά την στήριξη σε Κτηνοτρόφους εξαιτίας των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία λόγω απόρριψης του τραπεζικού λογαριασμού τους που είχαν δηλώσει στην αίτηση πληρωμής του συγκεκριμένου Μέτρου, μπορούν να προσκομίσουν αντίγραφο του ισχύοντος τραπεζικού τους λογαριασμού προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διορθώσεις και να πιστωθούν τα ποσά της συγκεκριμένης ενίσχυσης – πληρωμής.

Διευκρινίζεται ότι προηγούμενες τυχόν αιτήσεις επί του θέματος που είχαν υποβληθεί από τους εν λόγω δικαιούχους Αιγοτρόφους, Προβατοτρόφους και Βοοτρόφους των Νησιών μας δεν έχουν ληφθεί υπόψη.

Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιους Κτηνοτρόφους από το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer