Η ΕΑΣΚΙ ενημερώνει
Ε.Α.Σ. : Διασφάλισε τις Αγροτικές σου Επιδοτήσεις
Κοινωνία
02/03/2020 | 17:05

Ο Ε.Α.Σ.  (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ως πιστοποιημένος Φορέας για την υποβολή  Αίτησης  Ο.Σ.Δ.Ε. για όλη την Περιφέρεια  Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ενημερώνει ότι  ξεκίνησε η υποβολή της Αίτησης  για την είσπραξη τόσο των Αγροτικών Επιδοτήσεων 2020, που συνδέονται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο, όσο και για συμμετοχή στα Αγροτικά Προγράμματα.  Παράλληλα με το Ο.Σ.Δ.Ε., γίνεται και η εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και η Δήλωση Καλλιέργειας-Εκτροφής στον ΕΛΓΑ.     

    Υπενθυμίζουμε ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και το Τμήμα Επιδοτήσεων του Ε.Α.Σ. λειτουργούν καθημερινά από 8 πρωί έως 4 απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ  στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι για την εμπρόθεσμη υποβολή της φετινής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε.  είναι Παρασκευή   15  Μαΐου  2020.  Σημειώνεται πως για καθυστερημένη υποβολή έως την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, θα επιβάλλεται ποινή ύψους 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (πλην περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων). Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και μετά, η Αίτηση θεωρείται απαράδεκτη. 

     Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης με δυνατή φωνή στα Διοικητικά Συμβούλια πανελλήνιας εμβέλειας Συνεταιριστικών, Κλαδικών και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων όπως, Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (Σ.Ε.Κ.), Ελαιουργική Α.Ε., Σ.Κ.Ο.Σ. Α.Σ.Ε., Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (Ε.Δ.Ο.Κ.), Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κλπ, με μια 80χρονη εμπειρία και με τη συνεχή συνεργασία των   ΓεωργοΚτηνοτρόφων έχει τη δυνατότητα και μπορεί να βρίσκει τρόπους επίλυσης των άλυτων δίκαιων αιτημάτων των ντόπιων Παραγωγών. 

      O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης δηλώνει ότι με τη Συνεταιριστική λογική και όχι με τη λογική του ιδιώτη είναι πανέτοιμος να συμβάλει και φέτος στην σωστή καθοδήγηση του ντόπιου Παραγωγού  για την είσπραξη όλων των Αγροτικών  Επιδοτήσεων  και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων Αγροτικών  Προγραμμάτων της  Κοινής  Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται  για 365 ημέρες τον χρόνο. 

     O E.A.Σ. ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για το συμφέρον και την ευημερία των Νησιών μας.

                            

Από  Ε.Α.Σ.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  & ΙΘΑΚΗΣ                                                                                                                 

                            

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer