Η Βουλευτής του νομού να προστατέψει τους Αγροκτηνοτρόφους
Ε.Α.Σ: Άγριο έγκλημα επιχειρείται στο ντόπιο παραγωγικό τομέα
Κοινωνία
07/10/2017 | 11:09

Ο  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι οργή και αγανάκτηση επικρατεί σήµερα στους ντόπιους ΑγροΚτηνοτρόφους µετά την τελευταία πρωτοφανή και απαράδεκτη ενέργεια εταιρείας, η  οποία ανέλαβε την ειδική εκκαθάριση της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, σύμφωνα με καταγγελίες των ίδιων των Παραγωγών,να δώσει εντολή στους υπαλλήλους της, να τηλεφωνούν από χωριό σε χωριό σαν φοροεισπράκτορες της παλαιάς εποχής και να απειλούν με εξώδικα µε τα οποία θα καλούνται οι ΑγροΚτηνοτρόφοι να εξοφλήσουν τα δάνεια και μάλιστα σε διάστηµα τριών ηµερών, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα οφειλόμενα ποσά θα βεβαιωθούν στην προσωπική τους καρτέλα που τηρείται στη ∆.Ο.Υ.
Όλο το χρονικό διάστηµα που μεσολάβησε µέχρι σήµερα και µάλιστα κατά την ψήφιση της ρύθµισης των κόκκινων δανείων οι αρµόδιοι, δεσμεύτηκαν ότι στην ρύθµιση θα συµπεριληφθούν και τα δάνεια των ΑγροΚτηνοτρόφων µε την εγγύηση του Ελληνικού δηµοσίου συμπεριλαμβανομένης και της πρώην Α.Τ.Ε.
∆υστυχώς όµως αποδεικνύεται για µια ακόµη φορά ότι εξαπατούνται οι δύσµοιροι ΑγροΚτηνοτρόφοι οι οποίοι δέχονται απανωτά χτυπήµατα και οδηγούνται µε µαθηµατική ακρίβεια στον αφανισµό.
Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά των εγγυηµένων δανείων τα οποία χορηγήθηκαν στους ΑγροΚτηνοτρόφους χρησιµοποιήθηκαν στις εκµεταλλεύσεις τους για κάλυψη αναγνωρισµένων ζηµιών οι οποίες προκλήθηκαν από άστοχες ενέργειες της πολιτείας. Τα ποσά που είναι απαιτητά Ε∆Ω και ΤΩΡΑ, έχουν τριπλασιαστεί από τους τόκους και τα διάφορα έξοδα που ζητάει η εταιρεία της υπό εκκαθάρισης Α.Τ.Ε.
Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης καλεί  έστω και αυτή την ύστατη στιγµή, τη Βουλευτή του Νομού να προστατέψει τους ΘιακοΚεφαλονίτες ΑγροΚτηνοτρόφους αποτρέποντας  το έγκληµα το οποίο επιχειρείται στο παραγωγικό τοµέα των Νησιών μας  βάζοντας παράλληλα φραγµό στο αχόρταγο τραπεζικό σύστηµα το οποίο προσπαθεί να αρπάξει ότι περιουσιακό στοιχείο τους απέµεινε . Αύριο θα είναι αργά.
                           

Από τον Ε.Α.Σ.  Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer