Στη συνομιλία τους αναφέρθηκαν στην πρόληψη από τις πυρκαγιές και στην ετοιμότητα των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση πυρκαγιών.
Eπίσκεψη του νέου Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης στον Περιφερειάρχη
Κοινωνία
16/04/2014 | 12:47

Ο νέος Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχος Κλεφτοσπύρος Ιάκωβος, επισκέφτηκε σήμερα εθιμοτυπικά τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου.

Στη συνομιλία τους τόσο ο κ. Σπύρου όσο και ο κ. Κλεφτοσπύρος αναφέρθηκαν στην πρόληψη από τις πυρκαγιές και στην ετοιμότητα των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Όπως δήλωσε ο κ. Κλεφτοσπύρος, τα Ιόνια Νησιά χαρακτηρίζονται από ιδανικό φυσικό περιβάλλον που πρέπει να διατηρηθεί άθικτο από πυρκαγιές, καθώς σε αυτό στηρίζεται κατά βάση και ο Τουρισμός, ενώ εξήρε την ετοιμότητα των υπηρεσιών αλλά και των φορέων και εθελοντικών ομάδων που λειτουργούν επικουρικά στο έργο της Πυροσβεστικής.

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ζημιές από πυρκαγιές στα νησιά, δήλωσε ο Περιφερειάρχης, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την ευχή το καλοκαίρι που έρχεται να μη σημειωθεί καμία πυρκαγιά στα όμορφα νησιά μας και αυτό, πρόσθεσε, είναι θέμα και των κατοίκων που αγαπούν και προστατεύουν τον τόπο τους.

O

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer