Τη γη κάτω από τα πόδια της έχει χάσει
Δύσκολες ώρες της Μαρίας Μπεκατώρου;
Life
26/01/2018 | 12:18

Τη γη κάτω από τα πόδια της φαίνεται να έχει χάσει η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing» στον Αnt1 Μαρία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε η παρουσιάστρια από τον πατέρα της έγινε η αιτία για να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Όπως αναφέρeι το ίδιο δημοσίευμα, το πολυτελές σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500,000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995.

Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του. Όμως αυτό το ακίνητο μετατράπηκε σε «αγκάθι» για την παρουσιάστρια.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.

Σ’ύμφωνα με την Espresso, χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer