Πράξη αγάπης και προσφοράς
Δωρεά δύο μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αργοστολίου από Πολλάτο και Παπαντωνάτο [εικόνες]
Κοινωνία
16/06/2020 | 12:28

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Δύο μόνιτορ παρακολούθησης ζω τικών σημείων –καρδιοαναπνευστικών λειτουργιών απέκτησε η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αργοστολίου κατόπιν δωρεάς των επαγγελματιών του νησιού μας Διονύση Πολλάτου και κ. Παπαντωνάτου.

Τα δύο αυτά μηχανήματα αν και ήταν απολύτως απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία της κλινικής, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν. Όπως μας δήλωσαν γιατροί της κλινικής ο κ. Πολλάτος αρχικά επικοινώνησε με το νοσοκομείο ρωτώντας για τις ανάγκες που υπήρχαν σε επίπεδο εξοπλισμού και του επισημάνθηκε η έλλειψη των συγκεκριμένων μηχανημάτων, τα οποία μπορούν να αποβούν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή αντιμετώπιση περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από τις απλές περιπτώσεις μέχρι τις πλέον δύσκολες και η προμήθειά τους ήταν απαραίτητη, ανεξάρτητα από την τρέχουσα πανδημία του κορωνοϊού.
Αμέσως ο κ. Πολλάτος και ο κ. Παπαντωνάτος, που ενημερώθηκαν σχετικά, προχώρησαν τις διαδικασίες για την απόκτηση των μόνιτορ, τα οποία δώρισαν στο νοσοκομείο.

Επρόκειτο για μία πράξη αγάπης, που εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του νοσοκομείου μας, που τόσο την έχει ανάγκη.
Η διευθύντρια της παιδιαστρικής κα Καλυψώ Δανελάτου και η επιμελήτρια Α΄ κα Βίλλυ Γεωργοπούλου ευχαρίστησαν τον κ. Πολλάτο και τον κ. Παπαντωνάτο για την προσφορά τους, ενώ ήταν εμφανής η χαρά και η ικανοποίησή τους που τα μόνιτορ αποτελούν πλέον μέρος του εξοπλισμού της κλινικής.

Το φωτορεπορτάζ είναι του Νάσου Σωτηρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer