Διοργάνωση Ποδηλατάδας στις 6 Απριλίου από το Δήμο Ληξουρίου
Life
03/04/2024 | 14:09

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη(International Day of Sport for Development and Peace) στις 6 Απριλίου 2024, το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Ληξουρίου διοργανώνει Ποδηλατάδα με το σύνθημα «Η βόλτα είναι για ΟΛΟΥΣ» με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της άθλησης για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη χαρά της άσκησης. Στόχος είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη σωματική δραστηριότητα και να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στις 11:00 το πρωί λοιπόν, ξεκινάμε από την κεντρική πλατεία Ληξουρίου με τα ποδήλατά μας, συμμετέχοντας όλοι ισότιμα, χωρίς ανταγωνιστική διάθεση να απολαύσουμε την βόλτα μας κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου μέχρι την περιοχή των Λεπέδων και επιστροφή στην κεντρική πλατεία.
Κοντά μας:

✓ Ο Παναγιώτης Ιωάννου, αθλητής ΑμεΑ στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση και ο Χρήστος Γκούμας, Ψυχολόγος Ερευνητής και διαχειριστής αθλητικών προγραμμάτων του Συλλόγου ΑΣΕΑ Κεφαλληνίας και Ιθάκης
✓ Ο Παντελής Ιωαννίδης, Πρωταθλητής Ποδηλασίας, ως εμψυχωτής της Ποδηλατάδας
✓ Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών των σχολείων του Δήμου Ληξουρίου συμμετέχοντας ενεργά στην δράση

Για την ασφάλεια όλων μας κοντά μας θα είναι το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου, η εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Παλικής και το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Ο κάθε ποδηλάτης φέρει ατομική ευθύνη για την ασφάλεια και τον εξοπλισμό του.Θυμηθείτε το κράνος για την ασφάλειά σας!

Σας περιμένουμε λοιπόν με την παρέα σας, φίλους, συμμαθητές και την οικογένεια γιατί αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη!

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Ληξουρίου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer