Συνυπογράφει την απάντηση του Γιάννη Λυκούδη
Διονύσης Λυκούδης για τα μπάζα στο λιμάνι: Κανένας ανώνυμος, κανένας γκεμπελίσκος, δεν μπορεί να διαγράψει την ιστορία
Πολιτική
04/04/2021 | 18:00

Παρέμβαση στα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο γύρω από τα μπάζα στο λιμάνι του Αργοστολίου έκανε πριν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Διονύσης Λυκουδής.

Μετά από μία περίοδο σιωπής, ο πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Κεφαλονιάς, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτίωσης συνυπογράφει την απάντηση του Γιάννη Λυκούδη για τους ανώνυμους κονδυλοφόρους. Ο Διον. Λυκούδης υπενθυμίζει ότι τρεις συνεχόμενους χειμώνες, όπως ο ίδιος γράφει, και εν μέσω δεκάδων καταγγελιών, η πρώην δημοτική αρχή άλλαξε το Αργοστόλι.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Διονύση Λυκούδη:

“Αγαπητέ Γιάννη
Ενημέρωσε τον ανώνυμο κύριο ( που πολύ πιθανό είναι να είναι ο ίδιος πίσω από τις τότε καταγγελίες της ντροπής) ότι κανένα μα κανένα μπαζο , ούτε μια πετρούλα από το έργο της πλατείας και των γύρω πεζοδρόμων δεν πήγε στο λιμάνι.
Άλλωστε για αυτό το τότε ΔΣ αδειοδότησε τον χώρο στα Δαυγάτα προκειμένου τα τοποθετηθούν και να επεξεργαστούν εκεί.
Πέστε λοιπόν στον ανώνυμο ότι η ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ χωρίς χρήματα χωρίς φιλική κυβέρνηση και εν μέσω δεκάδων καταγγελιών σε τρεις χειμώνες άλλαξε το Αργοστόλι.
Κανένας ανώνυμος, κανένας γκεμπελίσκος, κανένας άρρωστος δεν μπορεί αυτό να το διαγράψει και να το ακυρώσει γιατί το έχει γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer