Την Κυριακή 19 Μαΐου
Δημοτική Συμπολιτεία: Παρουσίαση Υποψηφίων ΔΕ Ομαλών
Πολιτική
15/05/2019 | 11:02

Σε συνέχεια αίτησής μας, για παραχώρηση του Κοινοτικού Καταστήματος Ομαλών, προκειμένου η παράταξή μας να παρουσιάσει τους υποψηφίους της ΔΕ Ομαλών, το Γραφείο Δημάρχου μας έστειλε το υπ΄ αριθμ. 13568/14-05-2019 έγγραφο.

Με το έγγραφο αυτό, και χωρίς να έχει προηγηθεί συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, μας κοινοποιείται η αρνητική απάντηση του Δημάρχου, αν και ο συγκεκριμένος χώρος έχει χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό κατά το παρελθόν.

Αλήθεια με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος, αποφασίζει την μη παραχώρηση του κοινοτικού καταστήματος, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τη γνώμη του τοπικού συμβουλίου και των ίδιων των δημοτών;

Η δημόσια περιουσία του Δήμου δεν ανήκει στους κατοίκους των Ομαλών; Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη δική τους ενημέρωση, για τη δική τους εξυπηρέτηση;  Δεν  πρόκειται για χώρους που ανήκουν στην τοπική κοινωνία;

Εμείς, τα μέλη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, με σεβασμό στους κατοίκους των Ομαλών, θα πραγματοποιήσουμε την παρουσίαση των υποψήφιων μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έξω από το Κοινοτικό Κατάστημα. Για μας η περιουσία του Δήμου ανήκει αποκλειστικά στους δημότες και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την ικανοποίηση των δικών τους αναγκών.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20:00 έξω από το Κοινοτικό Κατάστημα Ομαλών για να σας παρουσιάσουμε τους υποψηφίους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στη Δημοτική Ενότητα Ομαλών και το πρόγραμμά μας για την περιοχή.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer