Δήμος Σάμης: Ευχαριστήριο για την εκδήλωση της Κινητής Μονάδας ΚΕΘΕΑ Ιονίων Νήσων [εικόνες]
Κοινωνία
05/12/2023 | 21:29

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση – δράση της Κινητής Μονάδας ΚΕΘΕΑ Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Σάμης. Με την υποστήριξη των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ Ήπειρος , η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την τελευταία δράση την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Αντιδήμαρχο Ισότητας των Φύλων του Δήμου Σάμης Αριστέα Αμίτση, μιλώντας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε προβολή του ντοκιμαντέρ «Ruins – Ερείπια» που ήταν «γροθιά» στο στομάχι. Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς που μας άφησε το ντοκιμαντέρ και στην συνέχεια έγινε έκθεση φωτογραφίας «Η ΔΕ ΓΥΝΗ…».

Τα μέλη ΑΘΚ ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και της «Θετικής Φωνής» είχαν περίπτερο στον χώρο με ενημερωτικό υλικό και μας χάρισαν πέρα από το ζεστό τους χαμόγελο, διάφορα αναμνηστικά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του ΚΕΘΕΑ Ιονίων Νήσων, της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ Ήπειρός και της «Θετικής Φωνής» για την εκδήλωση που οργάνωσαν καθώς και την στήριξη του κόσμου που παραβρέθηκε εκεί. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Λεκατσά Μάκη που κάλυψε την εκδήλωση και τον κ. Τζάννη Λάμπρο για την βοήθεια που παρείχε.
Κρατάμε τη ζεστασιά στη φωνή της Ελένης και του Θωμά στο ποίημα της Κατερίνας Γώγου.

«Να φυλάξεις μοναχά
σε μια μεγάλη φιάλη με νερό
λέξεις κι έννοιες σαν κι αυτές
απροσάρμοστοι, καταπίεση, μοναξιά, τιμή, κέρδος, εξευτελισμός
για το μάθημα της Ιστορίας.»

Η Αντιδήμαρχος Ισότητας των Φύλων
Αμίτση Αριστέα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer