Τα πρόσωπα «κλειδιά»
Δήμος Ληξουρίου: Το παρασκήνιο και οι μεταγραφές στην αυτοδιοίκηση -Η επόμενη ημέρα και στο βάθος ..εκλογές
Πολιτική
06/02/2021 | 12:38
Με τριγμούς ξεκίνησε η σύμπραξη Ρουχωτά – Αραβαντινού  για τις εκλογές του 2023 στο Ληξούρι. Έχοντας την διαβεβαίωση από τον Ρουχωτά ότι θα προβεί και αυτός σε διαγραφές  ο Αραβαντινός βιάστηκε να διαγράψει τον μοναδικό μη εργαζόμενο σε όμιλο Μιχαλάτου,  Πρεντάνο. Ο Ρουχωτάς όμως πιο έξυπνα και  αντιλαμβανόμενος  τον αρνητικό αντίκτυπο προτίμησε να μην διαγράψει κανέναν και ειδικά τον Ζαφείρη που έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.
Νέοι άνθρωποι, με ακαδημαϊκή πορεία και θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. Με αυτά και με αυτά ο Ρουχωτάς έχει πλέον τον πρώτο ρόλο και την πλειοψηφία στην συμμαχία αυτή.

Προβληματισμένος πάντως πρέπει να είναι και ο Δήμαρχος Αργοστολίου από τα γεγονότα ειδικά σε περίπτωση που το σενάριο της δημιουργίας ενός Δήμου επαληθευθεί. Και το 2014 και  το 2019 η ομάδα του έχασε πανηγυρικά στο Ληξούρι  βασισμένη στα ίδια πρόσωπα και την ίδια στρατηγική. Έχοντας δει στην πράξη ότι οι Ληξουριώτες δεν αποδέχονται ένα ψηφοδέλτιο στηριζόμενο σε εργαζόμενους του ομίλου του, θα ήθελε ανθρώπους  χωρίς αυτή την συσχέτιση.

 Θα ρισκάρει άλλη μια ήττα σαν το  2014 ο Μιχαλάτος ή θα τολμήσει  μια ριζική ανανέωση;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer