Δήμος Ληξουρίου: Επιχορήγηση προμήθειας φορητής μονάδας αφαλάτωσης Κουβαλάτων και δεξαμενής 1.000 κυβικών για την Κατωγή
Οικονομία
08/07/2021 | 14:04
Πριν από ακριβώς ένα μήνα επισκεφθήκαμε με το Βουλευτή κ. Καππάτο το νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και του καταθέσαμε αίτημα του Δήμου μας για επιχορήγηση της προμήθειας φορητής μονάδας αφαλάτωσης για την Κοινότητα Κουβαλάτων και μιας δεξαμενής 1.000 κυβικών για την Κοινότητα Κατωγής.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε σήμερα την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ληξουρίου και ενέκρινε τη χρηματοδότηση για τις προμήθειες αυτές με το ποσό των 136.400 €.

Η νέα αυτή χρηματοδότηση έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη των 60.000 € για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης των Πετανών και έρχεται να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τις συγκεκριμένες περιοχές.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη , όσο και το Γενικό Γραμματέα κ. Κουτουλάκη που σήμερα υποδεχόμαστε στο Δήμο μας , για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Βουλευτή μας κ. Καππάτο που στηρίζει ανελλιπώς  τις προσπάθειές μας.
Η Δημοτική Αρχή με συνέπεια και μεθοδικότητα διεκδικεί και πετυχαίνει σημαντικά πράγματα για το Δήμο μας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ