Περιφέρει παντού την πίκρα του
Δήμος: Δεν ασχολούμαστε με την «κωμωδία Τζωρτζάτου»
Πολιτική
25/09/2017 | 17:48

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς δεν ασχολείται με επιθεωρησιακού τύπου μηνύσεις και επικοινωνιακές αστειότητες όπως είναι η μήνυση που κατέθεσε, ο διαγραφείς από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, ο οποίος περιφέρει παντού την πίκρα του για την αποπομπή του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφ/νίας και Ιθάκης

Απλά υπενθυμίζουμε προς κάθε καλόπιστο δημότη ότι:

  1. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, πάντα σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου, για την προστασία των συμφερόντων του στην υπόθεση του λεγόμενου «ξενοδοχείου Τυπάλδου (Σικυών μπητς)»
  2. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ουδέποτε παραιτήθηκε από οποιοδήποτε δικαίωμά του σε οποιοδήποτε επίπεδο αλλά διεκδικεί το σύνολο αυτών που όρισε ο διαθέτης, η εξειδίκευση των οποίων θα κριθεί από τα αρμόδια Δικαστήρια και Αρχές
  3. Τυχόν θέμα παραλείψεων ή μη νόμιμων ενεργειών αφορά μόνο στον πρώην Δήμο Παλικής, ο οποίος ως γνωστόν απέκρυψε το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο από το διάδοχό του Δήμο Κεφαλλονιάς και ουδόλως στο Δήμο Κεφαλλονιάς ο οποίος, όπως τονίσθηκε άνωθεν, μόλις ενημερώθηκε για το όλο ζήτημα έχει πράξει τα δέοντα πάντοτε υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου προϊστάμενου φορέα της Πολιτείας.

Ο κ. Τζωρτζάτος όντας πολιτικά  αργόσχολος και μη έχοντας κάτι σοβαρό να πράξει επιλέγει να δίδει κωμικές παραστάσεις προκειμένου να διασκεδάζει τους Κεφαλονίτες και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με τις αστειότητές του πλην φυσικά των όποιων δικαιωμάτων μας εις βάρος του για τα οποία φυσικά επιφυλασσόμεθα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer