Δήμος Αργοστολίου: Συνάντηση εργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
16/05/2024 | 10:51

Χθες Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 και στα πλαίσια της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία παρουσία του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης Παναγή Καππάτου, του Αντιδημάρχου Διονύσιου Κωνσταντάτου, της Αντιδημάρχου Κρυσταλίας Μιχαλάτου, του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μίλτο Καραγεωργιάδη, της Διευθύντριας Δασών Άννα Λύτρα, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και προέδρων κοινοτήτων του Δήμου Αργοστολίου.

Ειδικότερα παρουσιάστηκε το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών με κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ», οι αρμοδιότητες των προέδρων δημοτικών κοινοτήτων κατά την αντιπυρική περίοδο, η εγκύκλιος της πυροπροστασίας καθώς και η πυροσβεστική διάταξη 20/2024 «Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, σε εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περιοχών, καθώς και σε εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα».

 

Ο Αντιδήμαρχος
Διονύσιος Κωνσταντάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer