Δώρισαν ένα σύγχρονο αναπνευστήρα υψηλής πίεσης
Ο Δικηγορικός Σύλλογος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική δωρεά στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Κοινωνία
23/03/2020 | 18:39

Σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο Λογαριασμός Ενισχύσεως και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Κεφαλληνίας και Ιθάκης (ΛΕΑΔΚΙ) προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική δωρεά στο νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Σάββα Σαββαόγλου και τον Πρόεδρο του ΛΕΑΔΚΙ κ. Γεράσιμο Γαβριελάτο, παραδώσαμε στο διοικητή του νοσοκομείου κ. Φώτη Μεσσάρη, ένα σύγχρονο αναπνευστήρα υψηλής πίεσης τελευταίας τεχνολογίας για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου. Τον εξοπλισμό παρέλαβαν οι αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου, οι οποίοι τον αξιολογούν ως πολύτιμη συνεισφορά στην προσπάθειά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στο Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, στον ΛΕΑΔΚΙ και σε όλους τους συναδέλφους μου δικηγόρους για την πολύτιμη προσφορά τους. Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρότασή μου για ενίσχυση του νοσοκομείου. Πρόκειται για πράξη όχι μόνο ουσίας αλλά και υψηλού συμβολισμού που αποδεικνύει ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος των νησιών μας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Αντιμετωπίζουμε μια κρίση για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο. Απευθύνω έκκληση σε φορείς και ιδιώτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση του νοσοκομείου για τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να πιάσει τόπο η προσφορά τους.

Η Ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε προαγορά μελλοντικής παραγωγής εργοστασίων υγειονομικού εξοπλισμού και αναλώσιμων για την προστασία των εργαζομένων στο ΕΣΥ, υλικά για τα οποία υπάρχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα παγκοσμίως. Οι εξελίξεις αξιολογούνται συνεχώς και λαμβάνονται κλιμακωτά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών.

 

Από το Γραφείο Τύπου του βουλευτή

Παναγή Καππάτου

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer