Διαμαρτυρία κατοίκου Λακήθρας – Πρωτοφανής πράξη καπελώματος από τον Δήμαρχο Αργοστολίου
Κοινωνία
31/07/2021 | 12:06

Πρωτοφανής πράξη καπελώματος από τον Δήμαρχο Αργοστολίου εναντίον του τοπικού Συμβουλίου Λακήθρας για θέμα που αφορά την κοινότητα αυτή. Ο κ. Μιχαλάτος έγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων του σύσσωμο το συμβούλιο της Λακήθρας προκειμένου να κάνει το χατίρι σε κυρία η οποία δεν είναι κάτοικος Λακήθρας και απαιτούσε την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων και των κάδων ανακύκλωσης που βρίσκονταν κοντά στην εξοχική της κατοικία.

Ενώ το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, όπως καλά πληροφορούμαστε, να μην απομακρυνθούν οι κάδοι που βρίσκονταν στο σημείο αυτό εδώ και δύο  δεκαετίες και εξυπηρετούσαν τους κατοίκους της γύρω περιοχής, ο Δήμαρχος από τους τέσσερις κάδους αφαίρεσε  τους τρεις και άφησε μόνο έναν. Αδιαφορώντας εντελώς για τις ανάγκες των κατοίκων της Λακήθρας.

Εκείνο πάντως που είναι βέβαιο, είναι ότι εξασφάλισε δύο χώρους για στάθμευση των οχημάτων  προς εξυπηρέτηση της κυρίας με την εξοχική κατοικία και όλους εμάς τους κατοίκους να ψάχνουμε άδειο κάδο στην άλλη μεριά του χωριού αφού ο μοναδικός που έμεινε είναι μονίμως γεμάτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ