Κάτι δεν πάει καλά στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς
Δεν ξανάγινε: Η Λιμενάρχης δεν ήξερε ότι το λιμάνι Ληξουρίου ανήκει στο ΥΠΟΜΕΔΙ
Κοινωνία
05/09/2017 | 22:50

Πραγματικά κάτι δεν πάει καλά στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, αφού σύμφωνα με τις πηγές μας, με αφορμή κάποιες …» δέστρες» στο λιμάνι του Ληξουρίου, η Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Παναγιώτα Κολοβού απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενέπλεκε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης με χώρο στον οποίο αυτή την περίοδο δεν έχει καμία αρμοδιότητα!!!

Κάποιος λοιπόν θα έπρεπε να πει στην κα Κολοβού, αφού δεν το ήξερε αν και υποχρεούτο, ότι το λιμάνι του Ληξουρίου μέχρι την παράδοσή του δεν το διαχειρίζεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αλλά το ίδιο το ΥΠΟΜΕΔΙ (Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων) ενώ αυτή τη περίοδο στο χώρο είναι ήδη εδώ και πολύ καιρό εγκατεστημένος ως εργολάβος ο συμπατριώτης μας κ. Μαρούλης.

Αν λοιπόν η κα Κολοβού ψάχνει «με το ζόρι ενόχους» για τις …»δέστρες» ή οτιδήποτε άλλο ας τις ψάξει είτε στο υπουργείο είτε οπουδήποτε αλλού, όχι πάντως στους φορείς της Δημοτικής Αρχής της Κεφαλονιάς.

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τη λιμενάρχη Κεφαλονιάς κα Κολοβού: Άγνοια ή υπάρχει κάποια σκοπιμότητα; Περιμένουμε με αγωνία την απάντησή της.

 

Πηγή: portoni.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer