Έχει ..ρέντα ο πρώην
Δεν αφήνει τίποτα να …πέσει κάτω ο Κατσιγιάννης -Νέα επιστολή αυτή τη φορά απαντάει στον Παύλο
Πολιτική
14/05/2018 | 20:11

Σήμερα το πρωί, ανοίγοντας τα mail μου, ειδα ότι μου είχε έλθει ένα, και συγκεκριμένα από τον κύριο Παύλο Παπαδάτο, το περιεχομενό του οποίου δημοσιεύτηκε κατοπίν σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες κλπ. Θα ήθελα να σταθώ και να σχολιάσω τρία θέματα που θίγει ο κύριος Παπαδάτος που πραγματικά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον:

Το πρώτο, είναι τα περί ‘’ ιδιοκτητών στη Νέα ∆ημοκρατία που αποστασιοποιούνται από την ιδιοκτησία τους και …δίνουν χώρο σε καταληψίες που αποθρασύνονται’’. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα!! ∆ιάβασα ομιλίες του προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τίποτα!!! Κουβέντα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς!!! ∆ιάβασα το καταστατικό της Νέας ∆ημοκρατίας. Πάλι όμως τίποτα….Τελοσπάντων επειδή το θέμα αξίζει περαιτέρω διερεύνησης και επειδή ιδιοκτήτης χωρίς τίτλο ιδιοκτησίας δεν υφίσταται,σωστό θα ήταν ο κύριος Παπαδάτος να μας δείξει έναν τίτλο ιδιοκτησίας της Νέας ∆ημοκρατίας (μεταγεγραμμένος βέβαια ο τίτλος σε κάποιο υποθηκοφυλακείο, όχι γιαλατζί), να δούμε πως είναι, έστω τον δικό του, σε όλους εμάς που είμαστε απλά μέλη και κατέχουμε μια λιτή κομματική κάρτα μέλους…..

Το δεύτερο θέμα αφορά τις εσωκομματικές διεργασίες για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων στο νομό μας. ∆ιαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό και τη φρασεολογία του κυρίου Παπαδάτου. Όλοι κρίνονται στην κάλπη. Η απόσυρση έστω και προφορικής πρόθεσης υποβολής υποψηφιότητας, δηλώνει ρητά την αποδοχή εκ μέρους του φερόμενου υποψηφίου/ίας, ότι δεν μπορεί να επικρατήσει στις εκλογές. Επιπλέον δε,αξίζουν συγχαρητήρια στην Γιάννα Κουλουμπή, τη νέα πρόεδρο της ΝΟ∆Ε, στους προέδρους των τοπικών επιτροπών κυρίους Σπύρο Μελισσαράτο, Σωτήρη Σούλτη, Ηλία Παπαδάτο, Τάσο Γριμποβιώτη, στα μέλη της ΝΟ∆Ε, στα μέλη των τοπικών και στους συνέδρους, διότι όλοι οι παραπάνω, σεβόμενοι τους δημοκρατικούς θεσμούς έθεσαν κανονικά τον εαυτό τους προς κρίση από τη βάση της Νέας ∆ημοκρατίας και δεν δοξάστηκαν κρυπτόμενοι.

Στο τρίτο θέμα και το πλέον σημαντικό, ταυτίζομαι απόλυτα με τον κύριο Παύλο Παπαδάτο. Στο κείμενο του αναγράφει ότι ‘’Οι επόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν αυτοδυναμία στη Ν∆ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει ο πρωθυπουργός που θα αναγεννήσει τη χώρα μας. Ας αφήσουμε πίσω λοιπόν όσα συνέβηκαν και ας πάμε μπροστά όλοι εμείς ενωμένοι, ώστε να γιορτάσουμε τη φιέστα της νίκης της Ν∆ στη Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όλοι, θα δουλέψουμε άοκνα και ομαδικά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. Ωστόσο για να συμβεί τούτο θα πρέπει να αποφεύγονται στρατηγικά λάθη που ναρκοθετούν την πορεία της Νέας ∆ημοκρατίας και κατ’έπέκταση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα τέτοιο, στρατηγικό λάθος, που είχε προκαλέσει τεράστια θύελλα αντιδράσεων, και από εδώ και στο εξής είμαι βέβαιος ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά θα το κάνουν σημαία στις επερχόμενες εκλογές, ήταν το από 20/8/2017 άρθρο του κυρίου Παπαδάτου στην εφημερίδα Real News, με τίτλο ‘’Κάνουν κακό στον τουρισμό μας’’ και συγκεκριμένα η σημείωση και ουσιαστικά η τελευταία παράγραφος του εν λόγω άρθρου που τη μεταφέρω ως έχει από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Σημείωση

“Είναι ώρα προσέξουμε και λίγο τον τουρισμό μας. Η χώρα γέμισε από όλες τις φυλές των Βαλκανίων που αφήνουν ελάχιστα λεφτά, αλλά και από χιλιάδες ιδιοκτήτες σπιτιών που τα νοικιάζουν κάνοντας τεράστια ζημιά στα ξενοδοχεία και εμποδίζοντας όλους εκείνους που σκέφτονται να επενδύσουν στον τουρισμό της χώρας μας ‘’

Είναι σαφές ότι η αυτοδυναμία της Νέας ∆ημοκρατίας και η επικράτηση της στο νομό μας ειδικότερα δεν μπορούν να έλθουν, όταν ένα τεράστιο τμήμα της κοινωνίας μας,που ζει, εργάζεται και επιβιώνει από το νόμιμο θεσμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης,διαβάζει από έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή μία τόσο επιθετική τοποθέτηση, ενάντια στα νόμιμα συμφέροντα τους και η οποία τοποθέτηση, δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την επίσημη θέση της Νέας ∆ημοκρατίας για τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Αργοστόλι, 14/5/2018

Αντώνης Κατσιγιάννης
Πρώην πρόεδρος ΝΟ∆Ε Κεφαλονίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer