Δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι για τα πιτσιρίκια του Κεφαλληνιακού
Αθλητισμός
23/10/2017 | 09:54

Στο δεύτερο συνεχόμενο τοπικό αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ ο ΚΑΟ αντιμετώπισε την ομάδα του ΝΕΟΛ . Ενα παιχνίδι που οι παίχτες μας βρεθήκανε σε κακή μέρα με πολλά λάθη σε επίθεση και άμυνα η ομάδα μας έχασε δίκαια από τη ομάδα του Ληξουρίου.

Τα πιτσιρίκια του coach Δαμκαλη δε κατάφεραν να μπουν πνευματικά κυρίως στο παιχνίδι και έτσι μέσα από τα λάθη μας και τα χαμένα ριμπάουντ δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην ομάδα του ΝΕΟΛ που τις αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλαυτα ακόμα και μέσα από αυτό το κακό για εμάς παιχνίδι οι παίχτες μας πήραν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν καλύτερα σε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον τόσο όσον αφορά την παιδική ομάδα αλλά και την ανδρική καθώς κάποια από οι αυτά τα παιδιά θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά του ΝΕΟΛ για την εμφάνιση τους και στον coach Κλαυδιανό.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας στον Πύργο το ερχόμενο Σάββατο με τον Ηρακλή.

Δεκάλεπτα: (2-17, 12-9, 8-17, 16-10) Κ.Α.Ο.(ΔΑΜΚΑΛΗΣ): Μικρόπουλος Δ., Κουταβάς Δ. 3, Γασπαρινάτος Α. 4, Καββαδίας Β., Ελευθεριάδης Σ., Μπλέτσος Γ. 8, Βασιλάκης Γ. 2, Αγιανδρίτης Μ. 4, Δρακάτος Σ. 7(1), Ανδρεάτος Κ. 4, Τρίκαρδος Κ. 2, Δαναλάτος Γ. 4 ΝΕΟΛ (ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ): Θεοτοκάτος 2, Τζουγανάτος, Χαλκιάς 10, Ζερβός, Μουρελάτος 10(2), Αραβαντινός 6, Μαρκαντωνάτος 10, Λουκέρης, Μπέτι 15, Βολτέρας.

Κεφαλληνιακός Α.Ο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer