ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Στην Κεφαλονιά η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Πολιτική
09/06/2022 | 07:28

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, κα Πίστη Κρυσταλλίδου, το διήμερο 4 και 5 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση της ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Η κα Κρυσταλλίδου συμμετείχε στην κοινή δράση καθαρισμού της παραλίας στο Αμίδι από μέλη της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ. Οι εθελοντές μας, ιδιαίτερα οι νέοι της ΟΝΝΕΔ, συμμετείχαν μαζικά και για άλλη μια φορά απέδειξαν πως αποτελούν από τους πλέον δραστήριους εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά.

Η Γραμματέας παρέλαβε από μέλη της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ τα μαντήλια που προσέφεραν στο πλαίσιο της δράσης της Γραμματείας σε συνεργασία με την Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ, για τη στήριξη του έργου της οργάνωσης «Άγγιγμα Ζωής» με τη συγκέντρωση μαντηλιών που θα διατεθούν στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο και νοσηλεύονται στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση της κ. Κρυσταλλίδου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Δημήτρη Μαρτίνη και τη Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου κα Ζωή Μοσχονά, όπου συζητήθηκε η συνεργασία τους με μέλη της παράταξής μας σε μελλοντικές εθελοντικές δράσεις.

Τέλος, η κα Κρυσταλλίδου συναντήθηκε με τους εθελοντές της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών Ελειού – Πρόννων Κεφαλονίας, στις εγκαταστάσεις τους στο Μαρκόπουλο, οι οποίοι παρουσίασαν το πλούσιο έργο τους και την προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία.

Ευχαριστούμε την Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, κας Πίστη Κρυσταλλίδου, που επέλεξε την Κεφαλονιά για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος! Συνεχίζουμε να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας, αντλούμε δύναμη από την ίδια μας την προσφορά στην κοινωνία !

ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 amidiethelontiki eleiou pronnwnmantilia 1mantilia 2nosokomeio

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer