Την Κυριακή 3/8 το Costa-Costa beach bar παρουσιάζει το concept Deep, Down & Dirty στο πρώτο house event του καλοκαιριού
DDD The Party – Costa Costa
Life
29/07/2014 | 09:41

Κυριακή 3/8 το Costa-Costa beach bar παρουσιάζειτο concept Deep, Down & Dirty στοπρώτο house event τουκαλοκαιριού. Μία σειρά από parties ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται να σας συναντήσει στο πιο hot spot του νησιού παρέα με resident DJs τους Vanto & Esby (a.k.a. Antonis Manisiotis & Stauros Bilios), Spyro Adinini, Marinos Peponis και Giannis Mailis. Deep Και Tech-house ακούσματα θα επικρατήσουν στον χώρο από τις 17.00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Deep Down & Dirty θα είναι μαζί μας ξανά στις 17/8 και 24/8 υποσχόμενο να προβάλει ποιοτικά House ακούσματα πάντα με εκρηκτικά line ups.

Όσων αφορά το concept “Deep, Down & Dirty”, δημιουργήθηκε με στόχο να προβάλλει την Ηλεκτρονική μουσική και πιο συγκεκριμένα Tech-house, Deep-house & Techno ακούσματα. Έμφαση δόθηκε στην σωστή οργάνωση και προετοιμασία των events έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αποζημιώσει το κοινό που αναμένεται να προσέλθει.

 

Περισσότερες πληροφορίες

https://www.facebook.com/deepdowndirtytheparty

dd party

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer