Το βιολογικό ελαιόλαδο Euphoria απέσπασε χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό Athena International Olive Oil Competition 2020, όπου συμμετείχαν 17 χώρες με 430 δείγματα.
Η παραγωγή του βιολογικού εξτρα παρθένου ελαιόλαδου Euphoria ξεκίνησε από τους οικογενειακούς ελαιώνες των Στέφανου Κουρκουλάκου και Λουκίας Μινέτου το 1992.
Το ελαιόλαδο Euphoria προέρχεται από την ορεινή περιοχή του Φαγιά, στις πλαγιές του Αίνου, από ελαιώνες που βρίσκονται στο ανώτερο υψόμετρο όπου φύεται ελιά (600-700 μ.).
Καλλιεργείται με ήπιες βιολογικές μεθόδους, στοιχεία βιοδυναμικής γεωργίας και σεβασμό στο πολύτιμο δέντρο.
Η έκθλιψή του είναι ψυχρή ( στους 28°C) και η αρμονική ανάμιξη των τριών ποικιλιών, Θιακού, Ντόπιας και Μουζέλας, δίνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρώματος, της πυκνότητας και της φρουτώδους γεύσης του.
Τα υψηλά επίπεδα πολυφαινολών που περιέχει το ελαιόλαδο Euphoria το κατατάσσει στα φαρμακευτικά ελαιόλαδα.
Η υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου Euphoria είναι αποτέλεσμα του σεβασμού στην παράδοση και της διαρκούς ενημέρωσης της οικογένειας Κουρκουλάκου-Μινέτου σε ό,τι αφορά τις μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας.