Χορωδία Αργοστολίου: Το μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική συναυλία της ΕΡΤ στην Κεφαλονιά
Πολιτισμός
21/05/2024 | 22:58

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ, μετά την απόλυτα επιτυχημένη Επετειακή εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ‘Ο ΚΕΦΑΛΟΣ’, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, που είχε την ευθύνη της οργάνωσης, επιμέλειας, προβολής και παρουσίασής της, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν και χάρηκαν την υψηλότατου καλλιτεχνικού επιπέδου συναυλία της Χορωδίας της ΕΡΤ, ειδικά προετοιμασμένη για την Επέτειο αυτή με Επτανησιακά και Κεφαλονίτικα τραγούδια.

Επίσης, ευχαριστεί την ΕΡΤ. και ειδικότερα την Διεύθυνση των Μουσικών Συνόλων της , για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την συνεργασία για να υλοποιηθεί η αποστολή αυτή .

Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για να επιτευχθεί το όμορφο, συνολικά αποτέλεσμα.

Ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς της ΠΙΝ, τον Δήμο Αργοστολίου και τους υπαλλήλους τους, για την συνεργασία και την οικονομική στήριξη της προετοιμασίας και παρουσίασης της Εκδήλωσης.

Τον Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση του θεάτρου μας .

Την Ναυτιλιακή Εταιρεία ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ , για τη Δωρεάν μεταφορά της Χορωδίας , μέσω Αστακού .
Την φιλόλογο – καθηγήτρια και μέλος της Μαντολινάτας μας, Ελπινίκης ( Νίκης ) Μαζαράκη, για την τεκμηριωμένη και γλαφυρή ιστορική αναφορά στην Ένωση των νησιών μας με την Ελλάδα και τον αγώνα των Ριζοσπαστών.

Όλους τους τεχνικούς του θεάτρου μας και της ΕΡΤ, που συνεργάστηκαν και δούλεψαν αρμονικά για να βγει το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα που είχαμε και χαρήκαμε στην αίθουσα του θεάτρου μας.

Και τέλος, τον τοπικό Τύπο για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

 

Για το ΔΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ρωσσέτος – Γεράσιμος Λούζης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer