Στις 19 Ιανουαρίου
Χειροτονία διακόνου στον Άγιο Χαράλαμπο Ληξουρίου-Μεγάλη χαρά για την Παλική
Εκκλησία
18/01/2020 | 12:00

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοινώνειεις τα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας μας, ότι ο κ. Κανελλόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη και της Γεωργίας, εκ Πατρών και μόνιμος κάτοικος Ληξουρίου, προσέρχεται να συγκαταλεχθεί εις τον Ιερόν κλήρον της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο ανωτέρω υποψήφιος κ. Κανελλόπουλος Νικόλαος γεννήθηκε το έτος 1968, αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Πατρών και εν συνεχεία σπούδασε εις το Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Μαθηματικών. Είναι έγγαμος μετά της κ. Λουῒζας Περάτη του Σπυρίδωνος – Διονυσίου, εκ Ληξουρίου, η οποία είναι Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Ιστορίας -Αρχαιολογίας. Είναι πατέρας τριών τέκνων (Παναγιώτου, Διονυσίου και Ανδρέου) και έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία εις την Πολεμική Αεροπορία, απολυθείς την 05-11-1998.

Προκριθείς ο ανωτέρω υποψήφιος δια χειροτονίαν θα χειροτονηθεί Διάκονος την Κυριακήν 19η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020 εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Χαραλάμπους πόλεως Ληξουρίου.

Προσκαλούνται και παρακαλούνται τα Μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας, όσα δύνανται, να παρευρεθούν εις την εις Διάκονον Χειροτονίαν του.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer