Γνωστοί Καλλιτέχνες συμμετείχαν σε μία μοναδική, για την προβολή του τουρισμού στην Κεφαλονιά, εκδήλωση,που κάλυψαν αναλυτικά τα κεντρικά και τοπικά ΜΜΕ
Celebrities στην Κεφαλονιά
Life
03/06/2014 | 16:38

Με ιδιαίτερη τιμή , το Σάββατο 31 Μάιου 2014, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στο εορταστικό Δείπνο υποδοχής διασημοτήτων, που είχε οργανώσει με μεγάλη επιτυχία η κ. Τασία Δενδρινού, ιδιοκτήτρια της ομώνυμης γνωστής ταβέρνας στο πανέμορφο Φισκάρδο.

Γνωστοί Καλλιτέχνες  , μεταξύ των οποίων ο κ. Μέμος Μπεγνής, ο κ. Αντώνης Λουδάρος, η κ. Τζένη Βότση, ο κ. Μιχάλης Μαρίνος και η κ. Χριστίνα Αλεξανιάν,  σε μία πολιτιστική αποστολή με θέμα «Τουριστική Υποστήριξη της Κεφαλονιάς», που οργάνωσαν ο διάσημος PR κ. Γεώργιος Ντάβλας, ο γνωστός παρουσιαστής κ. Χρήστος Νέζος και η διακεκριμένη εκδότης life style εντύπων κ. Γωγώ Αυγερινοπούλου σε συνεργασία με την κ. Τασία Δενδρινού, συμμετείχαν σε μία μοναδική , για την προβολή του Τουρισμού στην Κεφαλονιά, εκδήλωση ,που κάλυψαν αναλυτικά τα κεντρικά και τοπικά ΜΜΕ.

Με εγκαρδιότητα η κ. Δενδρινού, άριστη οικοδέσποινα, προσέφερε τα εκπληκτικής γεύσης εδέσματα της, με ηχητική συνοδεία παραδοσιακές καντάδες, που απέδωσαν άριστα οι Καλλιτέχνες κ. Γρηγόρης Βαγγελάτος, κ. Μάκης Γαλιατσάτος και κ. Κώστας Φραντζής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους.

Ο κ. Κεκάτος συνεχάρη την κ. Δενδρινού για την πρωτοβουλία της και σε μία συμβολική κίνηση καλωσορίσματος προσέφερε στον κ. Ντάβλα και την κ. Αυγερινοπούλου, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση, τις Αναμνηστικές Τιμητικές Πλακέτες του Δήμου, σε ένδειξη ευχαριστιών για τη σημαντική συμβολή τους στην προώθηση του Τουρισμού στην Κεφαλονιά.

cele

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer