Ταξίδι στα νησιά του Ιονίου
“Azimut”: Βάζουμε πλώρη για Κεφαλονιά [εικόνες]
Τουρισμός
11/07/2018 | 10:48

Της Ελένης Βαλλιανάτου

Αναχωρήσαμε από  την Κεφαλονιά για την Ζάκυνθο…στις 2 το μεσημέρι από το λιμάνι της Σάμης…

Στον καταπέλτη του πλοίου μας υποδέχεται  το πλήρωμα και με την καθοδήγηση τους, επιβιβαζόμαστε στο εσωτερικό του. Στα πρώτα λεπτά του ταξιδιού μας αρκετοί είναι οι επιβάτες που επισκέπτονται την φιλόξενη και ανοιχτή σε όλους γέφυρα και το κατάστρωμα αποκομίζοντας μία πρωτόγνωρη γι’  αυτούς εικόνα γνωριμίας. Η θάλασσα λάμπει μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα του Αzimut και εμείς μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες απολαμβάνουμε τον καταγάλανο ουρανό. Θαυμάζουμε τη θέα του λιμανιού από ψηλά.

Το ταξίδι είναι ευχάριστο και άνετο ενώ ξένοι τουρίστες δεν χάνουν καθόλου χρόνο και κάνουν ηλιοθεραπεία  στο κατάστρωμα!

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 2 και 20′ το μεσημέρι κι εμείς μεταβαίνουμε στην γέφυρα του πλοίου για να παρακολουθήσουμε από εκεί την αναχώρηση μας.

Ο Κερκυραίος καπετάνιος είναι φιλόξενος και παρ΄ όλο το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει κι έχει κερδίσει επάξια την εκτίμηση όλων των συναδέλφων του. Το πλήρωμα είναι φιλόξενο  και ευγενικό  από την Κρήτη, την Ζάκυνθο την Κέρκυρα την Πάτρα!

Στη Ζάκυνθο μείναμε όλο το βράδυ στο λιμάνι  και αναχωρήσαμε την επόμενη ημέρα στις 6.30 για να ακολουθήσουμε αντίστροφα την ίδια διαδρομή.

Ξημερώματα ανέβηκα στην γέφυρα με καλωσόρισε  η ευγενική  νεαρή Ανθυποπλοίαρχος η μοναδική γυναίκα στο  Azimut …βάζουμε  πλώρη για την Κεφαλονιά παίρνουμε άγκυρες και καταπέλτες και ξεκινάμε το ταξίδι μας για την επιστροφή! Το ταξίδι μας όπως όλα τα ταξίδια της joy cruises ήταν υπέροχο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia